ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înțeparea experimentală chiar asta este, o loterie a regretelor, nimeni nu știe ce efecte adverse sau principale are, pe cine și când va lovi!

*

Dezbinarea societății este în curs și tensiunea între înțepați și neînțepați este escaladată prin instigare oficială și privată. 

*

Ne uităm la efectele măsurilor, inclusiv înțepările, în țările în care acestea s-au aplicat cel mai sever, cum este Israelul care a avut închideri repetate și măsuri severe și o rată de vaccinare vehiculată de aproximativ 80%. La ce au folosit? Eșecul poartă denumirea delta, numai să nu fie recunoscut.
La ce o să folosească politica de învrăjbire a înțepaților contra neînțepaților? Dar discriminările în curs de pregătire psihologică și implementările abuzive sporadice întețite din ultima vreme?
Marfa pandemică e multă, achiziționată în exces și trebuie consumată pentru a se face cumpărături pandemice noi din banul public.
Foamea e mare, banul necinstit se duce repede și consumul trebuie stimulat. Alfabetul grecesc e mare și literă cu literă, toți vor fi erudiți în limba greacă cultă. Iliada, Odiseea, Eneida se rescriu acum. Ciclopii moderni umblă cu seriga să înțepe oamenii.
Prima literă pe care o învățăm este nu prima din alfabet. ci a patr-a, delta (Δ δ Delta), corespunzătoare numărului valului.
Dacă izolează înțepații de neînțepați, înțepații vor avea ocazia să o ia numai de la înțepați.
Este foarte bine.
Aberațiile actuale sunt așa de mari că numai o evidență clară va lumina mintea bombardată cu minciuni bine ticluite.
Ceva tot se va întâmpla, că nici Dumnezeu nu stă la infinit să vadă cum este batjocorită ființa lui cea mai de preț, omul.

*

Te crezi imun de la înțepături?

De unde știi că nu ai primit placebo?

La Mall se vor plimba înțepații cu substanța pe bune împreună cu înțepații cu placebo.

Înțepatul placebo = totuna cu cel neînțepat.

Deci se vor plimba placebo împreună cu nonplacebo, adică vaccinații pe bune cu nevaccinații!

Deci măsura plimbării separate a vaccinaților sâmbăta și duminica și a nevaccinaților în cursul săptămânii este inutilă, bătaie de joc, alba neagra și o dovadă a prostiei și vicleniei celor ce o legiferează cât și a celor ce o aplică sau urmează ca bună sau citesc această postare și o țin tot cu a lor, că ce bine fac autoritățile că îi protejează pe cetățeni de molimă.

Dovada că toate vaccinurile covid sunt experimentale și în faza de studii clinice randomizate, placebo controlate:

FACT: All COVID-19 ‘vaccines’ are EXPERIMENTAL & still in randomized, PLACEBO-CONTROLLED CLINICAL TRIALS.

The clinical trial end dates for Pfizer & Moderna are: Pfizer Biontech BNT162b2: 2 May 2023

Moderna mRNA-1273: 27 Oct. 2022