ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nebunia a ajuns la cote extreme!

Să consideri oamenii sănătoși pericol și oamenii cu imunitate compromisă de imunizările criminale, vectori cu trecere liberă prin codul QR, adică să dai certificat digital de liber la infectare tocmai compromișilor, vectorilor veritabili!

Tocmai de aia se va termnina nebunia asta, că e prea clar diagnosticul ei, Nu se termină până nu va termina mai mulți tembeli care nu pricep ce se întâmplă și mai mulți criminali lăsați liberi se vor deconspira. Dumnezeu ne-a lăsat o lume clară, noi o facem neclară ca să ne iasă șmecheria. Uni se folosesc de istorie ca să o falsifice, să iasă tot ei bine și îndrituiți cu ce fac acum. Li se va strica și lor socoteala, că nu-L păcălesc ei pe Dumnezeu!

Toată tărășenia cu Nole a fost încrâncenarea coloniei penitenciare Australia de a nu recunoaște superioritatea imunității naturale față de cea artificială! Australia este modelul actual al dictaturii celei noi.

Este exemplul negativ de soluționare a unei probleme false, de persistență în rău a unora și de fidelitate la dictatură, este Germania nazistă. Și ăia credeau că Hitler este soluția și leacul și imunitatea lșa problemele pe care credeau ei că le are lumea, eradicarea unei rase specifice, acum rasa nevaccinată este pericolul!

În absența campionului, Australian Open devine un campionat nazist și câștigătorul din anul acesta unul necinstit, la fel ca toți jucătorii, arbitrii și spectatorii rămași în competiție!

Părăsirea imediată a turneului de către toți jucătorii ar fi rezolvat problema, la fel dacă nici un spectator nu ar fi călcat la nici un meci în tribune!

Nevaccinații au fost scoși din competiție, din țară și continent. Avem ocazia să vedem ce pățesc vaccinații, fără să poată da vina pe nevaccinați.

Iată cum nedreptatea, dictatura se instalează în lume, iată modelul după care s-a făcut ascensiunea nazismului: complicitatea, lașitatea, necinstea noastră! 

Nole nu era bolnav. Nu era un pericol. Nole era sănătos, trecuse carantina lui. De la cine să ia covidul din Australia? De la un vaccinat? Apoi acesta era pericolul! Și să câștige turneul! Un alt pericol, de fapt cel mai de temut, a fost ca Nole să câștige la testul imunității naturale, superioară și etalon celei artificiale. Asta a fost temerea cea mai mare. Dacă este să se repete ce s-a petrecut în 1918 cu gripa spaniolă, o să vedem răsturnări masive de situație în toate redutele naziste de acum ale lumii! Trebuiesc urmărite loturile și efectele, peste tot și centralizate datele! Cel mai mult trebuie desecretizat acum ce face Pfizer și toată industria. Nu știți cum copii voștri, familia voastră și oricine drag vouă ajunge să primească din lotul cel rău și ce pot păți! Desecretizați urgent experimentul și opriți-l!