ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A revenit din vacanța activă, cu forțe noi, de la cursuri de perfecționare unde a învățat fente noi, restricții noi, mai eficiente!

Deși neizolat de nimeni până acum, covidul este un pușcăriaș de laborator care scapă din când în când în populația globului fără ca nici un laborator să revendice că ar fi avut deținutul cu nume covid 19 și mai ales că a scăpat de la ei din închisoare.

Covidul lovește în populație mai ales când începe școala și intră în vacanță odată cu elevii! Își schimbă des blana, dar năravul ba, nu răspunde la tratamentele oficiale experimentale, nici la vaccinare, este ceva mai dibace decât chiar Jack The Ripper, nu l-a văzut nimeni, nici prins.

Ce-i curios este că face cursuri de perfecționare și atunci camuflat perfect de nu se prinde nimeni cum a reintrat în laborator și merge mai ales la cursuri, simpozioane, călătorește cu avionul, este obsedat de Biserică, teatru, meloman de operă și operetă, iubește oxigenul, sedarea, miorelaxarea și îi place să facă pe Neo (din Matrix) scăpând de focul anticorpilor induși de vaccin, de antivirale și orice măsură.

Își bate joc de autorități, influenceri, personalitățile medicale alfa sponsorizate de industria farma să promoveze pandemia, face farse milițienilor și jăndarilor. Covidul nu mai umblă oricum acum, ci vrea să dețină certificat de prost și patalama cipată vaccinaților, îmbelciugaților multiplu testați PCR, că vrea și el să trăiască, să pape ceva fonduri publice de la buget.

Chiar mai crede cineva minciunile acestea, despre James Bond covidul ajuns Jack Spintecătorul întors din vacanță cu puteri sporite de cenzură, dictatură, măsuri, restricții, reluarea crimelor în numele lui?

Mai sunt de menționat și isprăvile la șubler ale săriturii banditului covid, exact la 2 metri și la 2 metri și un micron nu mai ajunge de la un nas la altul, ci își rupe picioarele căzând pe caldarâm. Banditul circula cu oamenii fără declarație și brusc dacă umblărețul din pandemie în urgență sau alertă își făcea declarație, gata cu acest câine, declarația îl punea în lesă pe covid și rămânea acasă și omul cu declarație putea umbla liber, desigur mascat. Cei mai vajnici opritori ai liberei circulații a banditului covid au fost milițienii, ei puneau mâna pe actele de ausweis ale purtătorului, declarația, legitimația de servici, actul de identitate și puneau astfel mănușa lor care numai sterilă nu era, ci contaminată cu actele a mii de oameni opriți pe stradă și în timp ce spuneau că opresc răspândirea molimei ei puneau aceiași mănușă împuțită pe actele a miii de oameni și dacă ar fi să admită realitatea aberației de care ei spuneau că ne apără, atunci ei corceau microbii de la un legitimat la altul. Niște neinstruiți, care habar nu aveau ce făceau.

Absurdă a fost și izolarea socială, măsură imbecilă, schizoidă, cu efecte patogene clare. Aruncau copii colete cu alimente, medicamente și alte bunuri părinților, colete atinse de ei nu doar pe dinafară, ci fiecare obiect din colet cumpărat și atins de copii și tot șirul de dinainte.

Apoi vin toate aberațiile despre mască, cu porii ei care atunci când ar opri ceva de dimensiunea reclamată a virusului, ar opri și trecerea aerului, care trece atunci pe lângă mască, odată cu virusul presupus.

Masca sufocă purtătorul și dă impresia  de lipsă de aer, care cuplată cu patrula care controlează ausweisul dă lipsa de aer psihologică care declanșează conflictul de înghesuire, șicanare pe un drum, cu bronșita până la focare bronhopneumonice și geam mat. Ați sufocat oamenii măi, le-ați luat aerul, i-ați omorât!

Vedeți și VIDEO: A FAREWELL TO VIROLOGY (PARTS 1-3): Dr Mark Bailey / Steve Falconer

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews