ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SOS stare de urgență!

Următoarea stare de urgență va fi declarată în cadrul campaniei ”Fumatul ucide!” și va dura până când toți cetățenii patriei se vor lăsa de fumat.

După principiul că degeaba te-ai vaccinat dacă nu te-ai lăsat de fumat, spitalele find pline de victimele fumatului, este imperios necesar să conștientizăm efectele negative ale fumatului asupra sănătății.

Unii mai radicali au propus ca aceia care fumează ignorând efectele nocive ale fumatului să nu mai poată merge la serviciu, la supermarket, la MALL, trece granița fără a avea pe certificat trecută starea de nefumător.

Este inadmisibil ca acești oameni să ajungă la spital din cauza fumatului, pe cheltuiala statului, numai și numai pentru simplul fapt că ne se lasă de fumat.

În viitorul apropiat sunt vizate și alte apucături care provoacă boli grave și pentru care trebuie pusă ștampila pe certificatul verde:

- băutul de alcool (determină hepatită, ciroză, cancer de ficat, cancer de pancreas etc.),

- enervatul excesiv (produce tensiune, AVC),

- frica excesivă de a urma orbește tot ce se spune la televizor,

- cititul excesiv și mersul la bibliotecă (să nu devii informat sau mai rău, conspiraționist),

- flatulația excesivă (poluează planeta și produce efect de seră),

- neascultarea minim o oră a emisiunilor de știri (poate genera păreri independente, conspiraționism, neîmbolnăvire la cap),

- foarte grav, citirea de informație medicală de la sursele banate de verificatori drept informații false, lipsă de context sau mai grav încălcări ale politicilor neaoșe ale comunității.

Vedeți câte rele îl pasc pe om și cât de atent este statul să păzească omul de ele?