ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răspunsul meu la această lucrare este în roșu, pe marginea materialului și metodei, în ciorna scrisă la citirea lucrării!

Toată lucrarea prezintă o intoxicație celulară experimentală a culturilor folosite, urmată de prezentarea acestei otrăviri a celulelor cultivate drept o dovadă a virusului, continuată cu intoxicarea lumii prin vaccin!

După ce au scos celulele de cultură din otrava inoculată și au expus-o serului de convalescent, au spus că asta e dovada că revenirea la sănătate a celulelor de cultură este datorată anticorpilordin serul de convalescent, nu datorită scoaterii lor din mediul toxic cu care au fost inoculate inițial. Același lucru s-ar fi petrecut și dacă se făcea în faza 2 îmbăiere cu ser de la un om ce nu a trecut prin rujeolă!
 
Tot ce am prezentat este un viciu de raționament, de presupunere că îmbolnăvirea celulelor de cultură s-a făcut nu de la toxicitatea inoculării cu probe recoltate de la pacienți cu rujeolă, ci de la virusul invizibil, prezent în probele recoltate cu care s-a făcut inocularea, probe tratate cu substanțe adăugate de cercetător și antigene proteice din lapte și alte surse biologice străine corpului uman.
 
De remarcat că acele culturi de celule unele embrionare umane și neumane și deci instabile, au fost la rândul lor tratate cu alte maglavaisuri biologice și nebiologice. Apoi la scăldarea cu ser uman revenirea la sănătate a celulelor este pusă pe seama anticorpilor, nu pe scoaterea celulelor de cultură din mediul toxic la care au fost supuse inițial.
Lucrarea lui Ender nu are nici o bază științifică și este o rușine pentru știință!

Lucrarea lui Enders, lucrare care se folosește ca demonstrare a izolării virusului și efectului protector al serului de convalescent după rujeolă: link spre lucrare.
 
Ciorna interpretării corecte a experimentului de otrăvire de culturi de celule:
 
 
Concluzia: nu există vaccinuri bune sau rele, ci toate sunt otrăviri din ce în ce mai sigure, eficiente, necesare agendei globaliste și din acest motiv obligatorii. Binele nu se face cu forța!