ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ana Maria Mihalcea este medic american de origine română, specializat în medicină internă și geriatrie, care practică medicina în Washington State, SUA.

În perioada pandemiei covid-19, ea a început să examineze sistematic, prin microscopie în câmp întunecat (dark field microscopy), sângele pacienților săi care se plângeau de oboseală extremă, încetinire a proceselor cognitive, tulburări de memorie.
 
A observat în mod repetat, în sângele acestor pacienți, formațiuni cu aspect de filamente, care au capacitatea de a se autoasambla, ajungând la dimensiuni impresionante și aspect complex.

Dr. Mihalcea a început astfel o cercetare personală pentru a înțelege de unde provin aceste structuri neobișnuite în sângele omenesc. Comparându-le cu descoperiri ale altor medici (precum David Nixon din Australia) și ale altor cercetători (precum Clifford Carnicom), a ajuns la concluzia că aceste structuri sunt, de fapt, nanofilamente sintetice, create de om.
 
Datele strânse până în prezent de dr. Ana Maria Mihalcea conduc la concluzia că aceste nanofilamente au ajuns în sângele omenesc atât prin inhalare, ele fiind pulverizate sistematic din avioane în atmosfera Pământului, în cadrul programului de control climatic (geoengineering), program care se desfășoară la scară planetară de cel puțin 30 ani, cât și prin injectare (vaccinurile împotriva bolii covid și alte produse farmaceutice).

Îngrijorător este faptul că, deși initial dr. Mihalcea a observant aceste nanofilamente doar în sângele persoanelor vaccinate împotriva bolii covid-19, începând aproximativ din ianuarie 2023, le observă în sângele tuturor pacienților, vaccinați și nevaccinați, ceea ce a făcut-o să concluzioneze, pe de o parte, că persoanele vaccinate răspândesc probabil aceste nanofilamente și la persoanele nevaccinate și, pe de altă parte, că procesul de pulverizare în atmosferă a acestor structuri, continuă.

De la minutul 39, dr. Ana Maria Mihalcea explică ce protocol de tratament folosește, cu success, pentru tratarea acestor pacienți.

Dr. Ana Maria Mihalcea are un newsletter, unde publică regulat rezultatele microscopiei în câmp întunecat a sângelul pacienților și la care se poate abona oricine:

De asemenea, a scris o carte care se numește „Light Medicine: a New Paradigm – The Science of Light, Spirit and Longevity”, care se găsește de cumpărat și pe site-uri din România.

Dr. Ana Maria Mihalcea trage un semnal de alarmă și cheamă medicii să cerceteze aceste date, să colaboreze cu toți ceilalți oameni de știință pentru a găsi soluții pentru pacienții afectați. Referitor la recenta campanie agresivă de vaccinare împotriva bolii covid-19, dr. Mihalcea îndeamnă medicii să refuze de a mai fi parte a acestor experimente desfășurate la scară planetară, pe populație, fără consimțământul informat al acesteia.
 
VIDEO: