ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înseamnă că până acum am purtat niște măști neconforme, degeaba? Ne-ați obligat să purtăm niște măști care nu ne protejau? De ce v-am crede acum, că ați vorbi adevărul? Până azi ne amendați, banați, cenzurați, dați afară din magazin și de peste tot, ne făceați conspiraționiști, închideați gura dacă spuneam că măștile nu ajută la nimic.
 
Cu cât e mai mică porozitatea, cu atât mai mult aer și particule trec pe lângă, ocolind masca! Masca nu protejează pe nimeni de nimic. Singurul rol al măști este în condițiile de sală de operație, purtată de profesionist în condiții speciale o anumită perioadă de timp și previne ajungerea picăturilor Pfluger în plagă dacă chirurgul vorbește, strănută, tușește. Altfel masca e o cârpă infectă, din care vrea gura unor ”jmecheri” să pape și ea ceva!

Iată pistă de cercetat pentru organele abilitate, ce afacere se ascunde în spatele noilor dispoziții! Recunoașteți că până acum ați mâncat rahat cu polonicul când spuneați că masca protejează și port mască ca tu să fii protejat? Vreți să spuneți că nu vă mai place rahatul ieftin de ieri și ați diversificat meniul trecând la mâncarea rahatului modern FPP mai scump?

Hai, recunoașteți că noul standard de mască este trecerea la un rahat mai scump pe care cetățenii nu-l mai înghit!

Noul standard de mizerie infectă de pus la gură și sufocare a populației este semnalul că masca trebuie abolită complet, interzisă chiar!

Deșteptarea! Eliberarea! Gata cu minciunile! Ne-a ajuns!