ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi comemorăm UN AN de la declanșarea atentatului asupra sănătății și vieții copiilor din România!

Nu-i vom uita pe niciunul dintre cei care au plănuit și au executat această acțiune politică sub acoperire medicală!

Responsabilitatea revine în egală măsură ambelor părți și dacă decizia politică a aparținut unor minți deraiate, executanții sunt acoperiți de cea mai josnică mârșăvie pe care un doctor o poate face: experiment genetic declanșator de maladii nebănuite, cu evoluție gravă, deces, sau cu alterarea genomului uman, creație Divină!

Este, în aceeași măsură, un atentat condamnabil la adresa întregului popor român. Un procent important dintre părinți a conștientizat actul criminal, cunoscând comportamentul constant mincinos al autorităților și a refuzat statutul de cobai propus copiilor lor. Tragediile pe termen scurt sunt deja cunoscute, cele pe termen mediu și lung le vom afla, oricât vor încerca autorii să le ascundă; consecințele grave se pot mușamaliza, morții nu vor putea fi ascunși.

Dragi părinți, rămâneți la fel de fermi în continuare, pentru că din toamnă se va dezlănțui asupra elevilor, un nou atac!

Planul este deja elaborat, arsenalul este pregătit, se așteaptă doar ordinul ! Perioada de calm pe care o traversăm este doar „liniștea dinaintea furtunii”!

Puțini au fost medicii din țară care și-au exprimat deschis și public opiniile, sesizând de la început că ceea ce se întâmplă NU este știință medicală și că totul este îndreptat împotriva ființei umane, din toate părțile, nu numai din partea sanitară. Sunt medicii care nu au niciun fel de Conflict de Interese și ca atare își păstrează devotamentul pentru nobila profesie de îngrijire a sănătății și vieții semenilor; pentru ei, deviza medicului PRIMUM NON NOCERE este sfântă. Împotriva acestora s-a executat o acțiune constantă, consecventă de izolare, defăimare, anihilare. Cel mai recent exemplu este atitudinea Președintelui Colegiului Medicilor din România, dr. Coriu Daniel, îndreptată împotriva d-nei Hagimă Geanina, MEDIC de Obstetrică-Ginecologie.

Cere CM Argeș sancționarea medicului în cauză pentru că în București, în fața CMR (instituția condusă de domnia sa) „...a luat cuvântul și a manifestat atât împotriva măsurilor dispuse pe teritoriul României în timpul pandemiei Covid-19, cât și a ineficienței vaccinului Covid-19. Totodată, a menționat nemulțumirile față de activitatea CMR în pandemie și faptul că CMR nu a avut grijă ca imaginea medicilor sa fie respectată.”

Ceea ce s-a întâmplat în România, s-a întâmplat în toată lumea, tras la indigo.

D-le dr. și Președinte CMR, la enunțul domniei voastre ar fi trebuit să aveți deja de mult timp răspunsurile proprii, dar dacă așa ceva NU s-a întâmplat, cu permisiune d-stră vă aduc la cunoștință o mică parte dintre ele; nu sunt depozițiile mele personale și vin din partea unor NUME DE REFERINȚĂ din multiplele domenii ale Șiinței Medicale: toate acțiunile medicale desfășurate în 2020 constituie CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII (Dr. Robert Malone, Summit Covid-19, Roma 12.09.2021); nicio măsură luată nu a dovedit eficiență: izolarea, masca, închiderea localurilor...deciziile sociale nu au nicio importanță, nu servesc la nimic. Implicarea politicului în știință este o OROARE (Prof. Dr. John Ioannidis, Epidemiologie Stanford); cei care injectează copiii comit o Crimă (Prof. Sucharit Bhakdi, Virusologie Meinz); vaccinarea în masă este o EROARE MEDICALĂ, nu există tratament pentru cei vaccinați, vaccinarea induce efecte pe aceeași generație în următorii 5-10 ani și afectează și generațiile viitoare, trebuie oprită imediat vaccinarea Covid-19 (Prof. Luc Montagnier, Virusologie.. .și Membru de Onoare, Doctor Honoris Causa al UMF București); nu mai este vorba de Medicină, ci de o poziție politică, o atitudine de control și condiționare a populației prin FRICĂ (Prof. Raoult Didier, Boli Infecțioase și Tropicale IHU Marseille).

Eficacitatea „vaccinului” ați aflat-o deja de la toți cei care v-au ghidat: Pfizer, Gates, Fauci (Lancet), Rochelle Walensky CDC, VAERS, John Hopkins Institute, EMA Eudravigilance, UKHA...

Cu siguranță CMR nu a avut în vedere protejarea imaginii medicilor când a permis apariția publică a atâtor cadre universitare, doctori în Științe Medicale, care povesteau că vaccinul înseamnă întâlnirea cu prietenii, plecarea în vacanță, îmbrățișarea bunicilor, a prietenilor....sau, dincolo de orice închipuire, că "vaccinul" te protejează împotriva unei boli care atacă două organe "inima și cordul"( doctor în Științe Medicale de asemenea!)

Este o supoziție personală că numai cu astfel de "cadre" se putea realiza planul.

Cu câteva luni în urmă ați solicitat public RETRAGEREA DREPTULUI DE PRACTICĂ MEDICALĂ tuturor celor care se opun administrării, cu titlul de experiment uman, de produse ARNm. În țară nu vor fi prea multe pierderi, medici avem foarte puțini, restul sunt doctori, docili executanți, dar întrebarea mea pentru domnia voastră este: vă mențineți aceeași poziție și față de cei peste 60.000 de medici care au semnat Declarația de la Great Barrington (sunt printre ei), multele zeci de mii care au semnat Rezoluția Summit Covid-19, Roma (sunt printre ei), sau sutele de mii de medici din UE care nu înghit ordinele?

Sunteți profesor universitar, le povestiți studenților și tehnicile de executare a experimentelor umane în masă, despre tratamentele impuse de "la centru" și cum se execută studii medicamentoase pe pacienți când rezultatul este comunicat odată cu avansarea solicitării ? Sunt doar câteva din mulțimea de întrebări (retorice bineînțeles) și nedumeriri care se pun necontenit de 30 de luni încoace!

D-le dr. A.Coriu, acțiunile de protest ale medicului Hagima Geanina s-au produs în București, nu se cuvenea să tranșați problema la Comisia de Disciplină a CMR din București și nu să adoptați tactica lui Pilat din Pont ?

D-le dr. Președinte CMR, dacă cereți sancționarea unui MEDIC dedicat profesiei, cu grijă și respect pentru sănătatea și viața pacienților lui, dar și pentru toți locuitorii țării, eu consider că aveți o gravă problemă și locul d-stră nu mai este în funcția pe care vremelnic o ocupați.