ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă 16 decembrie 2023, ora 17,00 va avea loc prima lansare publică a celei de a II-a ediții a cărții „Vaccinuri versus "Vaccinuri" - Capcanele produsului ARN mesager”.

Evenimentul se va desfășura la Curtea Brâncovenească, str. Vasile Lupu nr. 43-45 din Constanța.

Participanții vor avea posibilitatea să achiziționeze cartea și să solicite autograf, după preferință. Menționez că drepturile de autor vor fi donate în totalitate Fundației Sfinții Ierarhi Leontie și Teodosie-Rădăuți care acordă atenție, îngrijire și educație copiilor defavorizați.

Mulțumesc în mod deosebit așezământului Curtea Brâncovenească care s-a implicat, a organizat și a făcut posibil acest eveniment.

O veste îmbucurătoare care va lumina fața tuturor participanților la evenimentul de sâmbătă 16 decembrie 2023, orele 17.00: IPS Teodosie ne va onora cu prezența Înaltpreasfinției Sale!

Este un fapt deosebit de important când reprezentanți de seamă ai Ortodoxiei Române, în fapt ai Creștinismului, își exprimă deschis poziția și opoziția față de acțiunea oamenilor de a tulbura Creația Divină!

Accesul la conferință-lansare este gratuit. Nădăjduiesc să petrecem momente agreabile împreună! Doamne ajută!

Dl. Dr. Damian Baciu este medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris, reîntors în țară din 2005.

 

Vedeți șiIPS Teodosie despre ”Marea Resetare” și ”Marea Vaccinare”: ”NU! Nu mă vaccinez. Pentru că nu știu cu ce mă vaccinez. Și de ce să mă vaccinez în zadar? Trebuie să mărturisim Adevărul și să luptăm împotriva răului și împotriva minciunii” - VIDEO

VIDEO: