ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă Răul Absolut a colcăit, a gangrenat America și a năpădit întreaga lume, încercând s-o distrugă, încetul cu încetul, speranța de revigorare vine tot din Statele Unite.

Pentru cei injectați se conturează modalități de ameliorare a distrugerilor provocate de produsele injectate. Dintre cele 4 afectări induse, spaikopatia pare a avea cea mai mare șansă de combatere.

Terapia propusă de Dr. Paul Marik, Profesor de Pneumologie și Terapie Intensivă la Eastern Virginia Medical School din Norfolk este deja considerată eficientă pentru cei cu probleme de sănătate apărute ulterior administrării ARNm.

În ordinea importanței lor, componența tratamentului este:

- postul zilnic intermitent, sau periodic

- ivermectina

- activitate fizică moderată

- naltrexonă, doză mică

- nattokinaza

- aspirina

- melatonina

- magnezium

- albastru de metil

- băile de soare și fotobiomodulare

- resveratrolul.

Este necesar, în plus, să găsiți medicul care să vă ajute în supravegherea și adaptarea tratamentului particularităților personale. Succes! Doamne ajută!

PS: Și pentru că suntem români și românilor le place ceaiul, busuiocul, acele de pin, păpădia, feniculul, sunătoarea, anasonul stelat, nu pot face decât bine, o mâna de ajutor este oricând bine venită!

Urmăriți de la Epoch Times - Dr. Robert Malone: Pericolele proteinei Spike și cum să vă detoxifiați de ea | Facts Matter