ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statistica NU IARTĂ și nu poate fi ascunsă, indiferent de tertipurile utilizate. Pe măsură ce trece timpul datele vor arăta tragedia în care o mână de psihopați a împins întreaga omenire. Și cea mai oribilă acțiune este atacul asupra copiilor! 

Cei care vor fi trași la răspundere, în primă instanță, vor fi cu siguranță cei care injectează: doctori, asistenți medicali...O idee foarte bună este de a le trimite prin e-mail, poștă cu confirmare de primire, sau personal, o scrisoare de asumare a responsabilității, pentru a conștientiza gravitatea actului pe care-l comit. Procedurile juridice, până la urmă, vor începe. Am redactat această adresă, completată de Dr. Geanina Hagima, pentru a fi adresată, preventiv, tuturor celor care subscriu campaniei. Aveți modelul aici:

Aceasta este adresa pe care orice pacient o poate trimite prin e-mail, sau poștă, cu confirmare de primire, tuturor celor implicați în această campanie !

Către toate Centrele de Vaccinare

Către toți medicii și personalul medical care gestionează administrarea "vaccinurilor" anti SARS Cov 2.

Stimate Domn/Doamnă

Mă refer la orice serviciu de imunizare Covid19 pe care îl oferiți direct sau indirect. Jurământul pe care l-ați depus este cel de PRIMUM NON NOCERE.

Aveți obligația legală față de pacienți să-i informați asupra tuturor consecințelor negative posibile postinjectare:

- produsul de injectat conține două ingrediente care nu au mai fost utilizate pentru uz uman: ALC-0159 și ALC-0315.

- produsul de injectat este o terapie genica cu efecte pe termen mediu și lung necunoscute - nu au fost efectuate studii de genotoxicitate si de carcinogenicitate.

- produsul se află în stadiu experimental până în anul 2023/2026 (studiile clinice se finalizează în anul 2023 și unele studii privind reacțiile adverse se finalizează in 2026).

- o serie de loturi au provocat complicații grave - neurologice, cardio-vasculare și decese.

- injectarea nu previne infectarea, nu previne îmbolnăvirea și în studiile cu dovezi de nivel înalt (prospective, randomizate, dublu-orb) nu previne forma gravă și nici decesul (vezi studiul Pfizer- evaluare la 6 luni).

Vă rog să vă asigurați că aceste informații sunt comunicate pacienților spre a fi în cunoștință de cauză când vor semna Consimțământul Informat.

Informați MS, CNSCBT și CNCAV, că programul de "vaccinare" trebuie anulat, ținând cont de motivele medicale expuse concis mai sus precum și datorită faptului că efectele negative ale injectării sunt sub ancheta Poliției și în Instanță, în mai multe țări.

Deoarece acțiunea de informare asupra acestor produse nu este corectă și completă, consimțământul fiind astfel viciat, oricine suferă daune poate declanșa o procedură penală.

Data...........

Cu stima.............