ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prof. Christian Perronne califică această „pandemie” ca fiind „uniunea sacră a incompetenței...” din partea medicală a problemei. Este lesne de înțeles că pentru rezolvarea unei afaceri politico-financiare cu tentă (sau majoritar) criminală, ai nevoie, pe latura medicală, doar de incompetenți, ciurucuri și doctori „ad labam”. Retoric, Prof. C. Perronne se întreabă dacă mai există vreo eroare necomisă (politețe franțuzească). Din partea mea, întrebarea adecvată istoriei pe care o trăim de 27 de luni de zile, este mai degrabă: mai este vreo potlogărie nefăcută?

Imediat după lansarea pe piață, atât producătorii, cât și propagandiștii salvării universale de amenințarea „virusului ucigaș”, au asigurat de lipsa oricărei afectări a genomului uman de către noul produs. Și au mai susținut că NU există niciun studiu care să demonstreze atât genotoxicitatea cât si cancerogenitatea acestuia (rețineți această afirmație).

Prof. Dr. Tomislav Domazet-Loso de la Ruder Boskovic Institute, specializat în „Biology of Retroposition” ne aduce noi detalii privind  conținutul flacoanelor golite prin cele ~10 miliarde de injectări. Prin tehnologia utilizată a fost creată o moleculă sintetică ARNm, modificată genetic, care NU este identică celei naturale. Aceasta are proprietăți unice:
  • imită arhitectura moleculelor ARNm native;
  • bazele nucleotidice de uracil au fost înlocuite cu unele de pseudouracil metil care au menirea de a face nedetectabil ARNm, injectat, de către captatorii autohtoni responsabili de reperarea și anihilarea moleculelor străine, spre a nu pătrunde în genomul uman;
  • prin procedee tehnologice s-a mărit substanțial durata de remanență și circulație în organism a celor 50 miliarde de nanoparticule injectate la o administrare. Așa se explică prezența în circulație a produsului injectat și la o distanță de luni de zile de la momentul inoculării. 

Acest cumul de detalii par a favoriza intruziunea unui mesager viral acolo unde în mod natural NU ar fi trebuit să ajungă NICIODATĂ !

Se pune, firesc, întrebarea: aceste modificări au fost făcute CU știință sau sunt pur „întâmplătoare”? Este cumva vorba despre o bioarmă ?

Dozele administrate, concentrația lor, biodispersia, importanța diviziunii celulare (femei însărcinate, copii nenăscuți sau cei născuți, tinerii) sunt, la prima vedere, elemente favorizante ale unei acțiuni genetice care NU ar fi trebuit să se întâmple NICIODATĂ!

Este de la sine înțeles că dacă modificările se petrec în celulele germinale, acestea se transmit genetic la generațiile următoare; dacă modificările au loc în celulele somatice, afectarea stării de sănătate, prin modificarea fiziologiei naturale, poate interesa orice organ sau sistem, în orice procent de gravitate.

DA, STUDIILE REFERITOARE LA ACȚIUNEA PRODUSELOR ARNm, ASUPRA ORGANISMULUI, PRIVIND GENOTOXICITATEA ȘI CANCEROGENITATEA NU INDICĂ EFECTE NEGATIVE PENTRU CĂ
                  NU AU FOST EFECTUATE NICIODATĂ!

Un adevăr spus pe jumătate devine o MINCIUNĂ SFRUNTATĂ!

În august 2021 Departamentul de Bioștiință moleculară de la Inst. Wenner-Gren Suedia, anunța prezența proteinei S în nucleul celulei umane cu perturbarea refacerii moleculei proprii de ADN.

În 26 februarie 2022, Dr. Marcus Alden de la Univ. Lund-Malmo, comunică integrarea ARNm viral, prin procesul de retranscriere, în genomul celulei hepatice umane. Acest experiment a fost efectuat „in vitro” și s-a desfășurat la 6 ore de la injectare.

Reamintesc că în ianuarie 2021, Prof. Christian Velot atenționa că noile produse ARNm comportă un risc de mutații genetice și de integrare în cromozomii umani; Prof. Luc Montagnier avertiza în aceeași perioadă asupra modificărilor organismelor injectate ce pot surveni în următorii 5-6 ani și la generațiile viitoare.

Din cele expuse se nasc următoarele întrebări, pe care le-am adresat astăzi Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale și Ministerului Sănătății, prin mijlocirea Senatului României:

1.Este posibilă formarea unei echipe independente pentru testarea produselor ARNm privind influențarea genomului uman (genotoxicitatea) și cancerogenitatea acestora?

2.De ce acest studiu nu s-a efectuat până acum?

3.Cine va fi responsabil dacă suspiciunea că ARNm viral se integrează în genomul uman SE CONFIRMĂ ?

4.De ce populația - adulți și copii - a fost, sub diferite forme, îndemnată și/sau obligată să primească un PRODUS NETESTAT, în condiții reale de nejustificare medicală ?