ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dl. Dr. Damian Baciu din Brașov, supraspecializat în vaccinologie în Franța și reîntors în România din 2005, ne face onoare de a fi prezent și la rubrica de Opinii a ActiveNews. Dl. Dr. Damian Baciu este medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, medic de copii cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris V. Îi mulțumim! Începem:

Este bine să ne mai ghidăm, din când în când și din datele oficiale ! Veți înțelege de ce un sas, un arab, un colonel practicant al medicinei "ad labam", mai de curând un "expert" pe nume Virgil Păunescu și toată trupa de gangsteri, mai mult sau mai puțin universitari, vă îndeamnă la injectare ! ...pentru că "vaccinul" este sigur și eficient, nu-i așa?

Astăzi ne referim la datele analizate și concluzionate de Universitatea Johns Hopkins (privată, adică neguvernamentală sau "la ordin" și clasată prima în cercetarea universitară in USA) din Baltimore, Maryland, prin "OurWorldinData". Studiul acoperă perioada de la începutul marelui scandal până la 31 octombrie 2021 și se referă la cele 247.000.000 de cazuri Covid19. Studiul este publicat în "The Expose" din 3 noiembrie sub titlul "O pandemie mortală a persoanelor în întregime vaccinate. Datele mondiale din 185 de țări dovedesc că rata de mortalitate Covid 19 cea mai mare se întâlnește în țările cele mai vaccinate". Mai jos aveți linkul sursei cu toate explicațiile și graficele necesare.

- țările "vaccinate" mai mult de 60% au de 3 ori mai multe cazuri decât cele mai puțin "vaccinate"(~20%) și de 7 ori mai multe cazuri decât țările foarte puțin "vaccinate"(<10%).

- % de mortalitate crește pe măsură ce crește % de "vaccinare", țările foarte "vaccinate" au de 2 ori mai mare % de mortalitate in comparație cu celelalte. 1% de injectare în plus crește rata de deces cu 6 cazuri la 1 milion de locuitori.

- doza a 2-a nu aduce niciun avantaj față de o singură doză.

- "vaccinarea" crește numărul de cazuri de 3-7 ori și crește % de mortalitate datorat Covid19 de 2-4 ori.

- există o corelație foarte mare între % de "vaccinați" și cazurile de deces.

- "vaccinarea" contra Covid19 este CEA MAI MARE INTERVENȚIE EXPERIMENTALĂ din istoria medicinei.

- aceste "vaccinuri" scad imunitatea vaccinatului și îl omoară.

- persoanele "vaccinate" răspândesc boala în rândul celor nevaccinate putându-le provoca moartea.

- datele comunicate mai sus nu se referă și la cei decedați din cauza efectelor secundare ale "vaccinării", astfel că numărul real al celor decedați "vaccinați" este mult mai mare.

- în UK și țările intens "vaccinate", % celor peste 30 de ani complet injectați și afectați de boală, este cu 23-55% mai mare decât al celor neinjectați, dar % ridicat de boală este din cauza contaminării de la persoanele injectate.

- persoanele injectate le infectează pe cele neinjectate. ESTE PANDEMIA CELOR INJECTAȚI.

Sursa: The Expose

N.B. Toate aceste date sunt foarte bine cunoscute de cei care vă impun acțiunea și execută condamnarea.