ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continui prezentarea conferinței medicilor din 10 februarie 2023 de la Palatul Parlamentului cu intervenția doctorului Dragoș Dinulescu și schimbul de replici avute de acesta cu Pompiliu Diplan și George Simion (președinte AUR). 

Filmarea a fost făcută de Aurelian Popa. La o porțiune a filmării sonorul se suprapune. Așa am avut filmarea, așa o dau. Cu litere cursive între paranteze drepte sînt subtitluri adăugate de mine.

Transcriere înregistrare:

[Diplan: Pandemia are legătură cu digitalizarea. Vom avea ID digital ca în China]

Pompiliu Diplan: Da. Dinulescu. Înainte să-i dau cuvîntul domnului doctor Dinulescu voiam să spun ceva care pentru noi, de la Starea de Libertate, este foarte important. Profit de faptul că există și politicieni în această sală. Pe canalul lui Aurelian cred că am văzut o intervenție a domnului doctor Sucharit Bhakdi, care e tot așa, un luptător exemplar, într-o echipă exemplară, în RFG era să zic, în Germania, care a făcut o legătură fără echivoc între pandemie, vaccin, date biometrice, cipare, cipare pe actele noastre de identitate și în cele din urmă unitatea digitală de la Central Bank Digital Currency, așa numitul CBDC. El a spus ceva ce noi am spus în stradă pînă acum: Nu vaccinul a fost făcut pentru pandemie ci totul este invers, pandemia a fost făcută pentru vaccin. Nu m-ai fi căutat dacă nu m-ai fi găsit. Cam așa a procedat. Noi vom încerca să angajăm întreaga societate civilă într-o luptă împotriva dictaturii digitale. Că cea medicală este o proiecție a acestei dictaturi digitale. Voi, domnilor politicieni care sînteți aicea, vă rugăm să ne ajutați. Pentru că, nu îmbrățișați această digitalizare așa cum vă învață Sebastian Burduja, cum că vom scăpa de dosarele cu șină. Este o minciună. Vom avea din ce în ce mai mult control și vom avea ID digital exact ca în China. Vrem să ne ajutați, vrem să fim uniți în această luptă împotriva digitalizării fără măsură. Bineînțeles, ce e frumos să ai digitalizare, e frumos să putem transmite pe telegram toate astea și să ne logăm cu user name și parolă. Dar nu va fi frumos cînd logarea se va face de către SIE, STS și așa mai departe. Aveți cuvîntul, domnul doctor Dinulescu. Dacă apropiați microfonul se va auzi mai bine. Mai tare puțin.

[Pandemia n-a existat, nu s-au îndeplinit condițiile statistice]

Dragoș Dinulescu: Bun. Cred că se aude. Colegii mei au discutat pînă acuma și au adus argumente. Multe argumente. N-am să mai insist pe aducerea argumentelor. Ele sînt multe și vor fi cunoscute din ce în ce mai mult de către populație. Eu sînt mai de la țară, așa că o să afirm niște chestii foarte tranșant, foarte categoric. Și vă rog să le luați ca atare. Coronaviridele este o familie de virusuri de care eu am învățat la liceu. E din totdeauna. E dinaintea omului pe planeta asta. Ce produce un coronavirus? Un guturai. Guturaiul care este o răceală mai ușoară decît gripa. Să bagi o planetă întreagă în restricții pentru un guturai, e o aberație.

De altfel, pandemia nici n-a existat, pentru că n-au existat condițiile statistice ca să se declare o pandemie. Ca să declari o pandemie, o declari de jos în sus, de la nivelul satelor, comunelor, orașelor unde se înregistrează un anumit număr de bolnavi. Mai țineți minte că s-a inventat la un moment dat termenul de asimptomatic? Adică, prin ce se definește o boală? Prin simptoame. Dar nu-i nimic, avem oameni care n-au simptoame, le facem niște teste și dintr-o dată îi declarăm bolnavi! Ei n-au nimic, dar nu contează, sînt asimptomatici și îi băgăm în spital cu forța. Deci, care pandemie? Că la populația României de 18-19 milioane ar fi trebuit ca Ministerul Sănătății și nimeni altcineva, să declare epidemie de coronavirus dacă ar fi avut 180-200 de mii de îmbolnăviri cu simptoame, într-o unitate de timp, într-o săptămînă. Niciodată nu s-a întîmplat chestia asta. Cînd președintele Iohannis a declarat abuziv, pentru că nu era de competența lui, pandemie, aveam, nu știu, 300 de bolnavi, nici un decedat. Cam asta s-a întîmplat.

[Există studii care arată că masca nu funcționează. Nu există studii care să arate că funcționează]

Ce mai vreau să vă mai spun? Masca. Masca nu funcționează. Nu protejează, nu face nimic. E o chestie ridicolă. E o chestie care a rămas, așa, într-un soi de rutină. Mai o vedem prin filme de bine. Bine, sîntem chirurgi, operăm, avem mască. Masca nu funcționează. Există studii de prin ’70 care arată că masca nu funcționează. Nu există studii care să arate că funcționează, în schimb studii care arată că masca nu funcționează există.

[Vinovați sînt politicienii, mass-media și medicii corupți și coruptibili]

Așadar, măsurile care au fost luate în această așa-zisă pandemie – de cine au fost luate? De politicieni. Că pînă la urmă, titlul speech-ului meu ăsta este – „Vinovații pentru starea de fapt”. Vinovații sînt politicienii. Sigur, mînă în mînă cu mass-media, mînă-n mînă cu medicii corupți și coruptibili. Vă mai amintiți că înainte de 2020 cam toată lumea care se ducea la spital se ducea cu plicul. Ce vă spune asta? Că medicii, în majoritatea lor, și aici sînt convins că o să stîrnesc furia multora dintre colegii mei, dar medicii în majoritatea lor sînt coruptibili. Mai ales medicii din spital (aplauze). Nu-i nevoie să mă aplaudați, știu chestia asta. Și mi-o asum și o știți și dumneavoastră. Nu spun nimic nou. Au fost foarte ușor de corupt. Cu salarii majorate cînd trebuie, cu sporuri acordate cu dedicație. Deci, ce să zic?

Vaccinuri? Astea n-au fost vaccinuri, nu sînt vaccinuri, nu se încadrează în categoria de vaccinuri. Și aici mă opresc cu lucrurile pe care trebuie să le înțelegeți. Nu a existat nici o clipă pandemie, masca nu funcționează, vaccinurile, așa-zisele vaccinuri, nu sînt vaccinuri. Sînt experimente.

[Organizația Mondială a Sănătății s-a transformat într-un instrument al industriei farma]

Și acum intru în esență, în miez. Cine-i de vină? Păi vinovatul principal este Organizația Mondială a Sănătății care nu mai este ce a fost odată. Declarativ, Organizația Mondială a Sănătății ar trebui să aibă grijă de sănătatea populației planetei. OMS-ul s-a transformat între timp în…, nu știu în ce. Într-un instrument, așa cum spunea și colegul de mai devreme, domnul Cacovean, într-un instrument al industriei farma. De prin 2017 avem, eu nu-l recunosc, dar hai să-i zic așa, avem același președinte, director al OMS. Un anume Tedros Ghebreyesus, un individ care nici măcar nu este medic. Am aflat ulterior că și-a luat o diplomă în medicină, dar e așa, ca un fel de facultate ecologică, o chestie din Etiopia, pe genunchi. Nu e medic. E un politician. Este un politician corupt, este un politician care a fost acuzat și nu cred că este acuzat pe nedrept, de crime. De crime împotriva unor etiopieni. Cum a ajuns acest director al OMS în fruntea OMS? Păi probabil că o mînă spală pe alta. Și din informațiile pe care le am și sînt publice, toată lumea le știe dacă le caută, sau, mă rog, sînt accesibile, a fost pus acolo ca urmaș al unui alt director al OMS, o doamnă din China. Unde s-a declanșat așa-zisa pandemie? În China. Deci este o chestie de mare anvergură. Etiopia, din punct de vedere economic este supusă Chinei, China fiind cel mai mare investitor din Etiopia. Și, da, în OMS nu mai sînt specialiști. Sînt niște politicieni corupți.

[Președintele Iohannis și-a depășit atribuțiile constituționale. Se încadrează la înaltă trădare]

Și acuma, am vorbit puțin de contextul internațional, să intrăm în contextul național. Cine a declarat pandemie în România? Simplu. Președintele Iohannis. Președintele Iohannis care și-a depășit atribuțiile constituționale. Chiar îmi notasem pe aici exact articolul din Constituție, sper să-l și găsesc foarte repede. Nu contează. Președintele este un mediator. Președintele nu are ca obiect de activitate declararea unei epidemii sau a unei pandemii. Asta o declară Ministerul Sănătății. Vă spun, și vă rog să mă credeți pe cuvînt, că Ministerul Sănătății nu a declarat niciodată epidemie în România. Există și hîrtii. În 2020, 23.06, citez: „Ministerul Sănătății nu a emis nici un act normativ prin care să declare epidemia de SARS-CoV-2 pe teritoriul României”. Nu a fost declarată niciodată epidemie sau pandemie pe teritoriul României. A declarat-o Iohannis. Că poate. Că vrea. Și dacă ne uităm puțin la Constituție, o să vedeți că asemenea acte, pe care orice cetățean le ia… Art. 394 cod penal: „Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului prin aservire față de o putere sau organizație străină, ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale se pedepsește cu închisoare de la 10 la 20 de ani”. Fapta președintelui Iohannis care a aservit România OMS-ului se încadrează la art. 398 cod penal.

Și acum, soluții. Cea mai simplă soluție se află la îndemîna Parlamentului. Nu aflăm în clădirea Parlamentului și chiar sînt curios, cîți parlamentari sînt în această sală? Doi? Trei parlamentari din 470 sau cam așa ceva? 465? Statistic, cît înseamnă 3 parlamentari din 400? Sub 1%. Ăsta este interesul parlamentarilor români față de situația aceasta! În mod concret parlamentarii ar trebui să inițieze o acțiune de suspendare a președintelui și o acțiune de trimitere în judecată. Conform, iar nu le găsesc, nu contează, sînt articole în Constituția României. Art. 95 din Constituție și art. 96. Și punerea sub acuzare a președintelui României de înaltă trădare. Sigur, președintele României nu este singurul vinovat. Este cel mai important, este primul vinovat. Sub el se află întreaga armată de funcționari și de oameni care au zis „am înțeles, să trăiți!”. Despre asta e vorba. Nu mai zic de toți cei care s-au perindat pe la Ministerul Sănătății, care aveau sau n-au avut treabă cu medicina. Care au emis tot felul de enormități, de acte, așa-zis acte normative care încălcau Constituția, care încălcau legile țării, care încălcau Convenția de la Oviedo la care România este parte. Și Convenția de la Oviedo care ar trebui să aibă grijă de persoana bolnavă. Nu! Toate astea au fost călcate în picioare. De ce? Pentru o așa-zisă pandemie de guturai care, pînă acum s-a rezolvat cu stat acasă, cu un paracetamol, cu o aspirină, ceva de genul ăsta. Sigur, există persoane cu comorbidități, pe care orice infecție virală le-ar putea duce în groapă. Dar nu despre asta vorbim. Noi am reinventat medicina. De fapt nu am reinventat-o, ne-am bătut joc de tot ceea ce am învățat pînă acuma în medicină pentru un guturai. Și pentru că așa au vrut niște politicieni. Și pentru că așa vrea OMS-ul. Și pentru că președintele Iohannis a zis „da, am înțeles, să trăiți!”. Cam asta este situația.

[Simion: Pentru suspendarea președintelui trebuie să semneze o treime dintre parlamentari. Au semnat 39]

Domnu’ Simion. Parcă începuseți să strîngeți niște semnături pentru… Ce s-a mai întîmplat? Iertați-mă, nu vreau să dau o tentă politică, dar tot îl am pe domnul Simion aici, deci mi se pare firesc să răspundă la chestia asta. Eu sînt uluit de 2 ani, de 3 ani de zile, i-am și scris președintelui Iohannis în 2 sau 3 rînduri. Evident, nu mi-a răspuns niciodată, cine sînt eu să îndrăznesc să-l interpelez?

George Simion: Ne înțelesesem cu colegii organizatori să nu răspund.

Dragoș Dinulescu: Totuși, vă întreb.

Pompiliu Diplan: Ba da, ba da. Puteți să răspundeți.

Dragoș Dinulescu: Ce s-a întîmplat? Căci ce se întîmplă de trei ani încoace este inacceptabil!

George Simion: Și cu legea 55 cînd nu eram la parlament…

Dragoș Dinulescu: Legea 55 este o abominație!

George Simion: Absolut. Noi nu eram în acel moment la parlament. Am fost în momentul descris de doamna doctor Anca Nițulescu cu impunerea certificatului verde la locul de muncă. Am reușit să-l blocăm prin eforturile dumneavoastră, a multora…

Dragoș Dinulescu: Vă întrerup. Vă întrerup puțin.

George Simion: Deci suspendarea lui Klaus Iohannis. Procedura constituțională e în felul următor: O treime dintre parlamentari trebuie să semneze. Am avut, spuneți, sîntem trei, puteam să fim 20 aicea fără probleme, nu doar din formațiunea noastră, ca să nu interpreteze cineva greșit, dar semnătura care contează, cea de inițiere a procedurii parlamentare, pentru că după aceea se ajungea la vot, trebuia o treime dintre parlamentari. Știți cît am găsit? 39.

Dragoș Dinulescu: Am înțeles. Deci, concluzia: Nu se dorește. Nu se dorește! Iar în momentul de față, principalii vinovați sînt ținuți în brațe tocmai de parlamentul României. Asta este situația. Asta ar fi rezolvarea. Așa ar fi normal. Pentru că s-a pus întrebarea cum ieșim din această situație? Simplu. Trebuie să îndepărtăm ticăloșii, pentru că altfel nu pot să le spun, de la a mai lua decizii care să ne afecteze viața. Care să ne calce în picioare drepturile constituționale dar și drepturile umane. Pentru că pînă la urmă Constituția a apărut ca necesitate a reglementării vieții noastre de zi cu zi, în așa fel încît nimeni, niciodată, să nu-și bată joc de noi, ca ființe umane. Da? Asta se întîmplă, este încălcată Constituția cu brutalitate, nu mai zic alte, alte legi și alte acte nromative colaterale, nu mai zi de codul deontologic, nu mai zic de faptul că medicii n-au mai putut să aibă independență profesională. Cum poți să impui unui medic un protocol? Medicul trebuie să decidă ce tratament trebuie să dea pacientului. Nu trebuie să vii tu cu un protocol și să-i zici „nu contează, îi dai kaletra”. De ce?”. „De aia. Așa am zis eu”. „Cine?”. „Arafat”. Serios? Gata, mă opresc, că deja cînd ajung la numele acestui individ încep să mă enervez.

Pompiliu Diplan: Mulțumim. Nu că nu Arafat, îl cheamă Burduja. Mulțumim, domnule doctor Dragoș Dinulescu.
 
 VIDEO:
 
 
 
Vedeți mai multe articole pe acest subiect la Marius Mioc și Conferințe Covid ActiveNews.