ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redau prin intermediul ActiveNews un APEL INTERNATIONAL LA NESUPUNERE CIVILĂ publicat pe 20 august 2021 de United Health Professionals, un colectiv internațional format din peste 1.500 de profesioniști din domeniul sănătății din diferite țări din Europa, Africa, America, Asia și Oceania, la care am aderat și eu.

UHP avertizează guvernele și cetățenii din întreaga lume cu privire la măsurile nebazate pe dovezi luate pentru a combate COVID-19, măsuri care sunt foarte periculoase pentru: sănătate, educație, economie, pace și alte aspecte ale vieții.

În MESAJUL INTERNATIONAL DE ALERTA  redactat acum un an, în 26 august 2020 (de asemenea tradus în română), colectivul internațional explică de ce au fost luate aceste măsuri și de ce trebuie oprite imediat.

În urma cu o lună am trimis către această organizație un video în două părți (prima parte mai sus) intitulat "Can we trust the Pfizer BioNTech COVID-19 vaccine?" în care am prezentat în engleză numeroasele punctele slabe ale studiului Pfizer efectuat pe adolescenți. Video-ul a fost postat pe pagina de Facebook a asociației și canalul YouTube.

Sper ca acest APEL INTERNATIONAL LA NESUPUNERE CIVILĂ cu mijloace pasnice, dar ferme, alături de DOCUMENTUL DE ALERTA INTERNATIONALĂ însoțit  de numeroase dovezi bibliografice că tot ce se întâmplă este CEA MAI MARE ÎNSELATORIE A SECOLULUI 21, să ajungă la cât mai mulți români.

COMUNICAT - APEL

De mai bine de un an, în majoritatea țărilor lumii au fost impuse măsuri neștiințifice, nemedicale și ilegale pentru a gestiona  epidemia de COVID-19, în ciuda avertismentelor din partea a numeroși profesioniști medicali, experți și grupuri medicale și științifice.

Aceste masuri nebunești, stupide, tiranice și criminale, care încalcă principiile de bază ale medicinei, Declarația Universală a Drepturilor Omului si Convenția cu privire la drepturile copilului sunt "arme de distrugere in masa” a societății în ce privește sănătatea, economia, educația, ecologia și drepturile omului.

Toate acestea s-au făcut cu complicitatea pseudo-experților corupți sau ignoranți care i-au urmat orbește pe alții și au devenit dictatori medicali.

Dovezile științifice și factuale dovedesc foarte clar că nu este de fapt vorba despre o problema de sănătatea publică ci este o înșelătorie uriașă, o mare manipulare, un război și, cel mai probabil, o conspirație.

Există, de asemenea, un efort de a ascunde adevărul despre cauza epidemiei: virus natural, accident de laborator sau atac bioterorist?

Profesorul Luc Montagnier, virusolog și câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină datorita descoperirii virusului HIV, a declarat la 17 aprilie 2020 că virusul corona "nu este natural, este munca unor profesioniști ... Nu știu cine a făcut-o sau de ce ... Există un efort de a înăbuși adevărul (VIDEO)".

Criminalii folosesc epidemia pentru a îndeplini obiective și agende economice, politice și ideologice care sunt foarte periculoase pentru umanitate. Printre altele, ei doresc să înrobească oamenii, să impună o dictatură de tip chinezesc în toate țările lumii și planul malefic al "Marii Resetări".

La 13 ianuarie 2021, ziarul The Sun a publicat o scrisoare de avertizare scrisă de avocați, un deputat în Parlament, activiști pentru drepturile omului și un fost general al Forțelor Aeriene ale SUA, care a fost trimisă către FBI, MI5 si către servicii de  securitate din Canada, Germania și Australia.

Din februarie 2021, guvernele a peste 30 de țări de pe toate continentele lumii au fost, de asemenea, avertizate. Deoarece încercările de a convinge factorii de decizie (scrisori, articole, petiții etc.) au eșuat și aceștia continuă să facă aceste greșeli care amenință grav interesul public, facem apel la cetățenii din toate țările lumii să se angajeze în nesupunere civilă, care trebuie să se desfășoare în mod pașnic și fără violență.

Exemplele de nesupunere civilă sunt enumerate în Twitter-ul de mai jos.

De asemenea, facem apel către toți polițiștii și militarii să se angajeze la nesupunere civilă, să anunțe public că refuză să aplice aceste măsuri tiranice, rămânând în același timp ascultători față de ordinele care nu au legătură cu COVID-19.

Le solicităm să respecte codurile lor profesionale de conduită, ar fi Codul european de etică al poliției, care prevede  (articolul 39): „Personalul din poliție trebuie să execute ordinele emise de către superiorii lor, dar au datoria de a se abține de la executarea ordinelor care sunt în mod clar ilegale sau Codul francez de conduită profesională pentru poliție și jandarmerie, care prevede la articolul R. 434-5 privitor la respectarea ordinelor: „Ofițerul de poliție sau jandarmul trebuie să îndeplinească în mod loial și fidel instrucțiunile și, de asemenea, să se supună ordinelor pe care le primește de la autoritatea împuternicită, cu excepția cazului în care ordinul dat este vădit ilegal și conceput astfel încât să afecteze grav interesul public."

Aceste rețineri ilegale ale oamenilor la nivel mondial trebuie oprite.

Nu tiraniei! Da libertății!

United Health Professionals

Dacă sunteti (indiferent de țara dvs.) o asociație, un ONG, un sindicat, o organizație, o companie, partid etc. un
SEMNAȚI ACEST COMUNICAT DE PRESĂ TRIMIȚÂND UN E-MAIL LA: freedom.fortheworld@protonmail.com

„Fiecare dintre noi avem nu numai o responsabilitate legală, ci și morală de a ne supune legilor corecte. În schimb, avem responsabilitatea morală de a nu ne supune legilor nedrepte. ... O lege nedreaptă nu este deloc o lege. " (Martin Luther King Jr.)

VIDEO-LECȚII via TWITTER: