ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru a găsi răspunsul trebuie să fim trebuie să fim raționali și să punem în balanța lucrurile pozitive și negative ce ni se pot întâmpla dacă decidem să reacționăm la valul de anomalii ce se revarsă asupra noastră.

De ce trebuie să acționam, să ne implicăm?

-         Viitorul nu arată deloc strălucit, dacă privim obiectivele Forumului Economic Mondial https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb0000001RIhBEAW/key-issues/a1Gb00000027vYwEAI, https://www.weforum.org/agenda/2023/02/crispr-gene-editing-better-world/, ale OMS, ONU ,  observând cum au funcționat aceste instituții în ultimii trei ani.

-         Știm cine ne conduce, observăm lipsa de omenie, de empatie a acestor personaje humanoide.

-         Am putut observa modul de gestionare al plandemiei, trădarea omului de către autorități, vânzarea libertății.

-         Am suferit cu toții in această perioadă; unora le-au decedat persoane apropiate, alții au rude care au rămas cu sechele fizice si psihice în urma măsurilor luate de autorități pe parcursul ultimilor trei ani , alții au familiile dezbinate, alții se simt vinovați pentru deciziile pe care le-au luat, în legătura cu înțeparea, pentru ei și pentru cei dragi.

-         Ultimii trei ani ne-au afectat pe toți , cei care mai simțim, care considerăm că mai suntem și că vrem sa rămânem oameni, indiferent de condiția socială pe care o avem . Am auzit păreri ale unor personaje care aveau raționamente în general corecte, dar care afirmau că plandemia va afecta doar oamenii cu venituri reduse. Putem vedea că a fost o afirmație falsă. Multe persoane cu o condiție sociala peste medie au suferit si vor suferi, daca au avut și au conștiință, dacă au rămas oameni. Când se prăbușește o lume, toți suferim. Și daca ai umanitate, nu rămâi imun la suferința celor din jur, indiferent cât de protejat a-i fi de banii pe care îi ai.

Ce putem pierde, daca nu acționăm, nu ne implicăm?

-         Copiii noștri vor avea un viitor artificial, în care deciziile nu vor mai fi ale lor , ci ale unor entități care se consideră superioare și care s-au erijat în creatori „ai noului om si ai noii lumi”.

-         Ștergerea valorilor, distrugerea credinței se vor accentua. Încorsetarea în tot felul de reguli, cu tot felul de justificări, care de care mai ilogice ne va suprima. Se produce, după cum vedem , o distrugere cu viteză accelerată a logicii, a gândirii raționale.

-         Sub minciuna unei vieți mai bune, unei „augmentări” inclusiv genetice, ce va aduce sănătate , bunăstare fizică și conectare la așa-numita inteligența artificiala, omul nu va mai fi om, va deveni sclav cu acordul său, mai mult neinformat decât informat. Ființa umană a fost "pregătită” din timp pentru această trecere, resetare, de mințile bolnave, care, de mult timp, lucrează la dezumanizare, ruperea legăturilor cu Creatorul. Astfel noi , oamenii, nu mai suntem conștienți de valoarea, de posibilitățile, de puterea noastră.  Prin pași mai mari sau mai mici, lumea a fost înrobită  astfel încât să nu mai poată vedea dincolo de grijile cotidiene, de sarcinile din ce în ce mai mari, de birurile pe care le are de plătit, de problemele de sănătate pe care le are de rezolvat ca urmare a stilului de viață artificial , din ce în ce mai desprins de natură. Oamenii au fost îngenunchiați si de propriile lor patimi ce au fost stimulate printr-un întreg aparat de convingere si control al minții promovat în principal de media, prin crearea unor standarde din nonvalori, prin reclame , ce stimulau stil de viață nesănătos, consumerism. 

Care este calea spre salvare?

 Această cale poate fi intuită după ce începi să-ți recunoști propriile tale greșeli, defecte, patimi si încerci să e schimbi, să te regăsești, să redescoperi ce este important cu adevărat pentru tine. Nu poți să schimbi ce este în jurul tău, dacă nu te schimbi tu mai întâi. Libertatea, demnitatea, credința, iubirea de adevăr, preocuparea pentru viitorul copiilor -  nu doar ai tăi , ci ai întregii comunități - te pot aduce pe calea dreaptă. Doar așa putem reuși. Dacă ne activăm, ne schimbăm întâi pe noi, dacă ne implicăm activ , cu tot sufletul si fără interes, fără dușmănii, dacă ne unim in numele binelui fiecăruia si al comunității, mai putem schimba ceva. Trebuie să învățăm să iertăm pe cei care au greșit fără voie. Sigur că sunt și persoane care au premeditat, care au profitat cu buna știință de nenorocirea celorlalți – si aceste persoane trebuie să răspundă.

Dar totuși, mai concret , ce este de făcut? Cred că trebuie căutat călcâiul lui Ahile al acestui sistem arborescent, buruienos, care se bazează pe șantaj corupție, avariție și dezumanizare. Trebuie căutate persoanele cheie care au fost mințite, folosite, chiar dacă , compensator li s-a oferit funcții si o protecție care pare a fi impenetrabilă. Daca putem trezi umanitatea care mai există în aceste persoane, care în acest moment realizează mai mult sau mai puțin răul făcut semenilor săi și poate chiar ființelor dragi, dacă putem ajuta pe acești oameni să vadă ce urmează în viitor dacă nu recunosc greșelile făcute, am avea o șansă să oprim dezastrul. Sunt convinsă că orice om rațional , conștient de situația în care suntem, ar aprecia recunoașterea sincera a unei greșeli, căința unei astfel de persoane cheie și ar fi de acord ca acesteia să i se ierte o parte din vină și  pedeapsa sa să fie mai mică decât a celor care au premeditat și persistă în greșeală.

O alta modalitate de acțiune este determinarea celor care nu recunosc, care persistă în greșeală, în ciuda evidențelor, să își asume calea aleasă. O astfel de categorie, și una esențială, este cea a medicilor, care, nici în aceste momente nu expun încă public, deschis minciuna, frauda, nu recunosc că au fost fie obedienți, fie incompetenți , fie prea creduli și superficiali. Nimeni nu este perfect, toți am greșit și putem greși, toți putem fi manipulați, dar persistența lașității, a superficialității, a incompetenței, orgoliile distructive,  trebuie sancționate. Această recunoaștere, chiar și tardivă, ar fi importantă, mai ales că devine din ce în ce mai clară seriozitatea , gravitatea situației în care suntem și prăpastia în care cădem dacă nu ne schimbăm, dacă nu recunoaștem erorile. Medicilor care încă nu recunosc deschis, public erorile ar trebui să li se solicite vaccinarea la zi,  conform recomandărilor instituțiilor plandemice, testarea periodică, purtarea măștilor, o reevaluare a cunoștințelor la zi pe tema covidului,  ș.a.m.d

Alt mod de a acționa este informarea fără agresivitate, dar competentă, fermă a  celor din jurul nostru, căci, constat cu stupoare că sunt mulți oameni de bine, neinformați (atât despre plandemie cât și despre proiectele recente  de lege PLX 145 sau 143, sau 144 sau direcția de artificializare a lumii) . De asemenea , sunt multe dovezi clare de frauda în aceasta plandemie, multe publicate de medici, argumentate științific, care, înșiruite logic,  ar putea să constituie un moment de conștientizare pentru oamenii prea prinși în lupta cu traiul zilnic ca să-si creeze timp să se informeze. Chiar încorsetați de problemele cotidiene, dacă oamenii vor reuși să vadă râul ce se prefigurează, mizând pe faptul că  unii își iubesc încă copii și libertatea, vor înțelege că trebuie să includă această lupta în viața lor.

Când începem să acționam? Ce alte propuneri aveți? Eu nu cred că mai avem prea mult timp...