ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Domnul John Campbell, asistent medical și realizator a numeroase filme informative, bine documentate despre covid și produsele experimentale "anti-covid” a postat în data de 29-05-2023, pe canalul youtube https://www.youtube.com/watch?v=I9S2jooTxkQși pe pagina sa de substack https://johninengland.substack.com/p/covid-vaccines-and-multiple-sclerosis informații despre un nou efect advers grav al acestor produse – scleroza multiplă.

Scleroza multiplă (SM) este o boală potențial invalidantă a creierului și a măduvei spinării (sistemul nervos central) în care sistemul imunitar atacă învelișul protector (mielina) care acoperă fibrele nervoase și provoacă probleme de comunicare între creier și restul corpului; în cele din urmă, boala poate provoca leziuni permanente sau deteriorarea fibrelor nervoase https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/multiple-sclerosis/symptoms-causes/syc-20350269.

Recunoașterea oficială acestei reacții adverse rezultă din postarea pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății https://pesquisa.bvsalud.org/global-literature-on-novel-coronavirus-2019-ncov/resource/pt/covidwho-2138820?lang=ena unui studiu cu titlul „Vaccinarea cu Covid-19 poate induce scleroză multiplă prin intermediul celulelor T CD4+ cross-reactive care recunosc atât proteina spike a SARS-CoV-2 cât și peptidele mielinei” („Covid-19 vaccination can induce multiple sclerosis via cross-reactive CD4+ T cells recognizing SARS-CoV-2 spike protein and myelin peptides”), studiu ce poate fi citit din revista Multiple Sclerosis Journal, Volume 28, având numărul EP0942 https://journals.sagepub.com/doi/epub/10.1177/13524585221123682. Mielina este un material bogat în lipide care înconjoară axonii celulelor nervoase („firele” sistemului nervos) pentru a-i izola și pentru a crește viteza cu care impulsurile electrice (numite potențiale de acțiune ) sunt transmise de-a lungul axonului.  În concluzia studiului se afirmă: „studiul detaliat al celulelor T CD4+ derivate atât din sângele periferic, cât și din LCR arată că debutul sclerozei multiple în cele două cazuri este foarte probabil cauzat de clonele de celule T CD4+ care recunosc încrucișat atât peptidele derivate din proteina S a SARS-CoV-2 cât și peptidele derivate din proteinele mielinei”.


Avem deci, încă o dovadă a problemelor pe care le-a creat această injectare în masă, promovată de politicieni și pusă în practică prin sistemul medical obedient și dezinformat. Oare această informație disponibila încă din octombrie 2022 va ajunge și la Ministerul Sănătății? Oare ea va fi expusă în conferințele de informare periodică a personalului medical organizate de către Agenția Națională a Medicamentului (ANMDMR) sau de Colegiul Medicilor din România(CMR)?

Din păcate instituțiile noastre (ANMDMR, MS, CMR, Comisia de Sănătate din Senat, Casa Națională de sănătate) nu au cunoștință nici de nici cele 1290 de reacții adverse posibile  care au fost expuse în documentul desecretizat Pfizer https://phmpt.org/.../11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf  postat încă din data de 17 noiembrie 2021 și apoi pe 1 aprilie 2022 pe site-ul https://phmpt.org/pfizers-documents/.  Atașez răspunsurile autorităților române la petiția/ scrisoarea prealabilă pe care am publicat-o într-un articol anterior https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Geanina-Hagima-sesizare-catre-ANMDMR-MS-CMR-CNAS-si-Comisia-de-Sanatate-din-Senat-privind-reactiile-adverse-post-vaccinare-COVID-Cate-dintre-reactiile-adverse-raportate-in-Romania-au-fost-recunoscute-de-evaluatori-181181. Acestea fie nu au răspuns după ce mi-au dat număr de înregistrare (CMR) , fie au redirecționat petiția ca în cazul Comisiei de Sănătate din Senat (răspuns semnat de ...profesorul Cercel), fie au afirmat că nu au cunoștință de acest document??? (Ministerul Sănătății), fie au evitat răspunsul (CNAS) după ce inițial l-au amânat pentru ...a se informa ( Agenția Națională a Medicamentului).

Raspunsurile CNAS și ANMDMR 

 

În plus , menționez o informație care îmi scăpase: în 16-09-2022 produsele „sigure și eficiente” Comirnaty și Spikevax care au avut până atunci aprobare condiționată, au primit de la EMA aprobare standard , nemaifiind necesară reînnoirea anuală a autorizării lor https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-recommends-standard-marketing-authorisations-comirnaty-spikevax-covid-19-vaccines. Cu toate acestea, suntem asigurați de EMA că produsele "Comirnaty și Spikevax continuă să fie monitorizate îndeaproape.”

Oare ce va mai urma? Este clar că planul lor continuă! De aceea Asociația Stop Discriminării Cetățenilor din care fac și eu parte a acționat în justiție aceste instituții. Sper ca tot mai mulți cetățeni, asociații  să facă astfel de acțiuni.

Nu avem voie să abandonăm lupta pentru sănătatea, integritatea noastră și a copiilor noștri! Doamne ajută!

Raspunsurile CNAS și ANMDMR