ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu câteva zile doctorița din SUA Ana Mihalcea a făcut o postare în care a expus studiul meu despre apa de ploaie.

În studiu sunt menționate metalele identificate dar și anumite structuri filamentoase din sedimentul intens magnetizabil, ce în urma analizei prin microscopie electronică - microscopie electronica prin transmisie cu scanare și spectroscopie cu raze X prin dispersie energetica - Energy-dispersive X ray spectroscopy (EDS) sunt foarte sugestive de nanofilamente de carbura de silicon 

Ana Mihalcea  a avut ideea excelentă să trimită rezultatele mele domnului Clifford Carnicom. Acest domn a înființat Institutul Carnicom, o organizație non-profit care lucrează exclusiv în beneficiul umanității,  oferind publicului informații utile prin cercetări științifice, educaționale, de mediu și sănătate. Institutul se concentrează în prezent pe problemele importante ale geoingineriei și bioingineriei.

Domnul Clifford Carnicom a constatat că rezultatele obținute de mine sunt concordante cu cercetările lui din 1998. Acesta a afirmat "Metalele nu ar trebui să fie în apa de ploaie în cantități semnificative. Dar ploaia este poluată acum, astfel încât se identifică metale. Niciunul dintre aceste metale nu ar trebui teoretic să fie acolo, dar teoria este o altă chestiune în zilele noastre. Este de așteptat să fie diferențe  între locațiile rurale și urbane, acesta este un factor important. Universitatea Cambridge a publicat cărți despre compoziția apei de ploaie. Zonele rurale ar trebui să fie destul de curate. Zonele urbane au o poluare la care ne așteptăm, dar fără a justifica prezența unor metale ca aluminiu, fier, calciu, siliciu (metaloid), magneziu, etc. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste constatări nu este o surpriză pentru mine. Le-am găsit în propria mea cercetare cu ani în urmă.” Intr-o analiză din 2015 a apei de ploaieClifford Carnicom a descris componentele organice și anorganice ale acesteia, inclusiv filamentele descrise  și în studiul meu.

                Aerosolizarea de diverse particule a fost și este un subiect tabu, lucru care poate fi remarcat din acest documentar excepțional, tot al domnului Carnicom. Alături de documentele atașate în articolul meu anterior despre intenția unor grupuri, organizații, de limitare a creșterii populației planetei, acest film arată clar cine sunt adevărații conspiraționiști. În timp ce suntem agresați cu imagini intens colorate ale agentului patogen vedetă care, neobosit, suferă "spontan” tot felul de mutații și în timp ce "specialiștii” prezicători anunță noi și noi plandemii pentru care au deja pregătite așa-zisele vaccinuri, în atmosferă sunt pulverizate fără acordul nostru particule menite să ne îmbolnăvească și să ne controleze . Din păcate, conștientizarea de către oameni a acestei modalități de îmbolnăvire și control este redusă, informațiile despre nanotehnologie sunt puțin cunoscute de către public, iar autoritățile par a fi total neinteresate de această problemă. Nu se fac determinări, se preferă să se dea vina pe poluare, pe exploziile din Ucraina sau pe orice altceva, numai să nu se ridice suspiciuni de pulverizări premeditate, ce vizează mai ales zonele intens populate (lucru logic dacă se are în vedere controlul populației). Chiar și dacă ar fi să ne limităm la ipoteza poluării (fapt inacceptabil pentru autoritățile care trebuie să vegheze la calitatea aerului și pentru cercetătorii din domeniu), tot nu înțeleg ignoranța si lipsa de alertare, informare a populației asupra pericolelor poluării cu particule magnetizabile, asupra riscurilor în ce privește sănătatea a instalării agresive în aceste orașe poluate a tehnologiei 5G, având în vedere articolele apărute încă din 2017 ale UNICEF,  despre interactiunea dintre radiațiile electromagnetice si particulele micronice magnetizabile ajunse  în creier fie pe calea nervilor olfactivi, fie din circulatie, prin traversarea barierei hemato-encefalice (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5047173/pdf/pnas.201605941.pdf , https://www.etasr.com/index.php/ETASR/article/view/4466).

                Pentru mine este evident că s-a încălcat demult liberul arbitru, deoarece pentru asemenea aerosolizări sau tehnologii nu ne-am dat acordul. Dacă pentru produsele experimentale s-a smuls de la unii, un consimțământ viciat, pentru ce se întâmplă în aer nimeni nu a spus DA. Sunt convinsă că maleficii vor răspunde pentru tot ce au premeditat si pentru viețile distruse sau oprite prematur. În acest război contra noastră fiecare dintre noi trebuie să aibă un rol ACTIV, fiecare trebuie să observe, să cerceteze, SĂ ACȚIONEZE!


Din păcate, sunt încă puțini români care observă, și mai puțini cei care cercetează și foarte puțini cei care acționează!

Voi selecta și câteva prevederi din Constituția României care, consider eu, că au fost încălcate:

Art. 35 – Dreptul la mediu sănătos

(1) Statul recunoaste dreptul oricarei persoane la un mediu inconjurator sănatos si echilibrat ecologic.

(2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept

(3) Persoanele fizice si juridice au îndatorirea de a proteja si a ameliora mediul înconjurător.

Art. 119 – Consiliul Suprem de Apărare a Țării

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii organizeaza si coordoneaza unitar activitatile care privesc apararea țării și securitatea națională, participarea la menținerea securității internaționale și la apărarea colectivă în sistemele de alianță militară, precum și la acțiuni de menținere sau de restabilire a păcii.

Art. 136 – Proprietatea

(1) Proprietatea este publică sau privată.

(2) Proprietatea publica este garantată si ocrotită prin lege și aparține statului sau unităților administrativ-teritoriale.

(3) Bogatiile de interes public ale subsolului, spatiul aerian, apele cu potential energetic valorificabil, de interes national, plajele, marea teritoriala, resursele naturale ale zonei economice si ale platoului continental, precum si alte bunuri stabilite de legea organica, fac obiectul exclusiv al proprietatii publice.

(4) Bunurile proprietate publica sunt inalienabile. In conditiile legii organice, ele pot fi date in administrare regiilor autonome ori institutiilor publice sau pot fi concesionate ori inchiriate; de asemenea, ele pot fi date in folosinta gratuita institutiilor de utilitate publica.

(5) Proprietatea privata este inviolabila, in conditiile legii organice.

                Dumnezeu nu ne vrea sclavi, nu ne pune condiții! Ne-am născut liberi. Suntem deci datori să ne păstrăm integritatea fizică și libertatea noastră și acopiilornoștri, chiar cu pretul vieții.

Poate este util să amintesc și ce spune cuviosul Paisie Aghioritul "Nimic, nimic nu pot face diavolii făpturii lui Dumnezeu, dacă nu le dăm noi drepturi. Fac numai gălăgie; nu au stăpânire”. (Cuvinte duhovnicești, vol. 1: Cu durere și dragoste pentru omul contemporan, traducere de Ieroschimonah Ștefan Nuțescu, Editura Evanghelismos, București, 2003, pp. 54-55). Prin urmare, cu credință, de partea adevărului și a vieții mergem înainte acționând.

 Doamne ajută!