ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Totuși apar informații noi despre biodistribuția "vaccinului " în ficat, dar și splină, inimă, rinichi, plămâni și creier !!! ( ultimele patru organe nefiind menționate în raportul EMA din decembrie 2020-februarie 2021) și despre persistența ARNm și a proteinei spike.
 
"Actualizările" privitoare la biodistribuție sunt surprinzătoare, aceste lucruri ar fi trebuit să fie cunoscute demult,  având în vedere afirmația "Utilizarea nanoparticulelor lipidice în medicamente a fost cercetată pe larg. Primul medicament care utilizează nanoparticule lipidice a fost autorizat în UE în 2018".
 
Mai mult , paragraful "Companiile care comercializează vaccinuri cu ARNm COVID-19 efectuează mai multe  studii pe animale și de laborator pentru a obține date suplimentare despre modul în care ARNm și proteina spike sunt distribuite și descompuse în organism.
 
Ei vor transmite rezultatele către EMA pentru evaluare" este îngrijorător, aflând astfel că încă nu există toate datele privitoare la distribuția și persistența ARNm-ului și ale proteinei spike. Dar să nu ne facem griji, căci ei VOR FACE ȘI VOR DREGE..., după ce 70% din populația planetei a fost injectata cu aceste PRODUSE EXPERIMENTALE.

O altă aserțiune dubioasă este "Odată ce vaccinul este injectat în mușchi, nanoparticulele lipidice fuzionează cu membrana celulară care este, de asemenea, formată din lipide (grăsimi). Acest lucru se întâmplă în principal în celulele imune găsite în jurul locului de injectare".
 
De ce ar alege nanoparticulele lipidice să fuzioneze în principal cu membrana celulelor imune și nu cu cea a celulelor musculare sau a celulelor endoteliale din componența vaselor din mușchi, mai ales că ALC-0159 (excipienti Pfizer) și PEG2000 DMG (Moderna) conțin polietilen glicol care se pare că are rolul să împiedice preluarea nanoparticulelor lipidice de către sistemul mononuclear fagocitar. 

Afirmația "Nivelurile de ARNm au scăzut la 6 până la 9 zile după injectare, la fel ca ARNm produs de organism" este menită să ne înșele atenția, deoarece trebuia să se facă referire la DISPARIȚIA ARNm și nu la "SCĂDEREA" ARNm. Asta înseamnă că ei știu/ȘTIAU  că ARNm nu dispare din corp.

În plus, din afrmațiile "Virusul SARS-CoV-2 continuă să se schimbe, AȘA CUM FAC VIRUȘII atunci când se răspândesc printre oameni în timp" și "Vaccinurile COVID-19 sunt actualizate în mod obișnuit în același mod ca și vaccinurile gripale" rezultă că SE ȘTIA că virusul SARS Cov suferă mutații. Deci cine a mințit când s-a afirmat că "vaccinul" este "eficient"? "SPECIALIȘTII" au OMIS să transmită că se  intenționează o vaccinare REPETITIVĂ. https://www.ema.europa.eu/.../covid-19-vaccines-key-facts...