ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi am aflat că Rashid Buttar, medic osteopat american , cu o poziție fermă împotriva vaccinării covid si nu numai, a decedat în data de 18 mai, la vârsta de 57 de ani. Sunt momente triste când dispare un luptător pentru adevăr de asemenea calibru, însă sunt convinsă că acest eveniment v-a atrage noi dezvăluiri în ce privește planul criminal al  psihopaților ce conduc lumea.

Cu puțin timp  înainte de moartea sa, el a  afirmat că a fost otrăvit după un interviu acordat postului CNN https://www.youtube.com/watch?v=yw6D98v0BBg&t=619s, cu o doză de otravă de 200 de ori mai mare decât cea din vaccinurile covid.  Poziția sa vehementă împotriva produselor experimentale denumite vaccinuri anti-covid, a determinat includerea sa în lista celor „Doisprezece dezinformatori” întocmită de Centrul pentru Combaterea Urii Digitale ( The Center for Countering Digital Hate) https://252f2edd-1c8b-49f5-9bb2-cb57bb47e4ba.filesusr.com/ugd/f4d9b9_b7cedc0553604720b7137f8663366ee5.pdf

În ce privește otrava care determină boala covid și care este conținută și de produsele denumite vaccinuri covid, sunt dovezi medicale încă din iunie 2020 (https://comptes-rendus.academie-sciences.fr/biologies/item/10.5802/crbiol.8.pdfhttps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32720486/) că proteina spike are zone peptidice (în special peptida 674-685) similare veninului de cobra, bungarotoxinei și peptidei neurotoxice a virusului rabic  care interacționează cu receptorii alfa7 colinergici nicotinici, implicați atât în inflamația sistemică cât și în manifestările  neurologice ce apar frecvent în această boală precum și după administrarea produselor genetice anti-covid. În acest articol se afirmă că nicotina ar putea fi un agent preventiv al bolii covid 19 și că ivermectina este un modulator alosteric pozitiv al receptorilor alfa7 colinergici nicotinici.

Într-un alt articol peer review https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8772524/din octombrie 2021 se afirmă că la pacienții cu boala covid au fost identificate cromatografic, peptide similare cu cele provenite din veninurile de animale, cum ar fi conotoxine, fosfolipaze, fosfodiesteraze, metaloproteinaze dependente de zinc și bradikinine. Acești compuși nu au fost identificați la persoanele din grupul control. Au fost identificate, în probele de plasmă și fecale, peptidele asemănătoare toxinelor kappa 1a-bungarotoxină, Kappa 1b-bungarotoxina, kappa- 2-bungarotoxină, alfa-bungarotoxină provenite din veninul  șerpilor din familia Bungarus. Aceste constatări sunt similare cu cele ale altor studii (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7568239/). În plus, modificările aminoacizilor raportate în datele GISAID 22, care apar în secvența peptidică 674 -685, fac această secvență și mai asemănătoare cu peptidele neurotoxice ale proteinelor veninului animal (cum ar fi variațiile Q677S și T676A observate în secvențele atribuite liniei PANGO B.1.596). Conotoxinele sunt peptide neurotoxice izolate din veninul melcilor conici marini (genul Conus ). Prezența conotoxinelor ar putea explica apariția unor simptome cum ar fi lipsa mirosului, gustului și semnele tipice sindromului neurologic Guillain-Barre, observate la unii pacienți cu COVID-19. Aceste toxine pot altera funcționarea normală a canalelor ionice, a receptorilor nicotinici de acetilcolină și a nivelului de acetilcolină. Metaloproteinazele prezente în veninurile animalelor, enzime dependente de zinc cu greutate moleculară diferită, provoacă hemoragie, mionecroză locală, leziuni ale pielii și reacție inflamatorie. S-a raportat că pacienții simptomatici cu COVID-19 au niveluri semnificativ mai mici de zinc în comparație cu martorii și că pacienții cu deficit de zinc dezvoltă mai multe complicații. Prezența acestui grup specific de peptide asemănătoare toxinelor, care captează zincul, poate fi una din cauzele pentru nivelurile atât de scăzute de zinc la pacienții COVID-19.

Un studiu pe șoareci al unor cercetători ucraineni din iulie 2022 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35843095/)  constată că și răspunsul imun umoral (prin imunoglobuline) împotriva secvenței 674-685 a proteinei spike determină scăderea numărului de receptori alfa7-colinergici nicotinici, niveluri crescute de IL-1β și TNFα în creier și afectarea memoriei episodice. Injecțiile de colină au prevenit scăderea receptorilor α7 nicotinici și pierderea memoriei. Șoarecii injectați cu imunoglobuline obținute din sângele unor șoareci imunizați impotriva peptidei 674-685 din componența proteinei spike  au prezentat, de asemenea, un declin al memoriei episodice. Aceste date sugerează faptului că afectarea memoriei post-COVID la om este legată și de reacția imunitară specifică proteinei SARS-Cov-2 spike. Mecanismele unui astfel de efect sunt în curs de discuție. Prin urmare, nu doar proteina spike este neurotoxică, ci și imunoglobulinele anti-spike care pot fi obținute și prin injectarea produselor ARNm

Un studiu din februarie 2020 ai acelorași cercetători ucraineni (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7072576/) a cercetat factorii care pot ameliora neuroinflamația și pot îmbunătăți funcțiile cognitive ale șoarecilor mutanți, fără receptori alfa7 colinergici nicotinici (α7-/-), șoareci care au un fenotip proinflamator și memorie episodică afectată.  Administrarea orală fie de nicotină, fie de N-stearoiletanolamină (NSE), o lipidă care posedă activitate antiinflamatoare, canabimimetică și de stabilizare a membranei au stimulat creșterea interleukinei-6 în sânge și au îmbunătățit memoria episodică a șoarecilor α7-/-. Intre cele două substanțe există o diferență  prin faptulcă NSE a ameliorat, în timp ce nicotina a scăzut rezistența mitocondriilor creierului la stimulii apoptogeni. Atât nicotina, cât și NSE au reglat α4β2 nAChR în creier. S-a concluzionat că nivelul subtipurilor alternative de receptori colinergici nicotinici  din creier este extrem de important pentru susținerea memoriei și a mitocondriilor în absența receptorilor alfa7 nicotinici colinergici .

Un studiu din 2022 https://www.science.org/doi/epdf/10.1126/sciadv.abi6110și https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7987002/pdf/nihpp-2021.03.10.432967.pdf  constata că produsul derivat din canabis, canabidiolul  (dar nu și produsul psihoactiv tetrahidrocanabinol – THC)  are efecte anti- SARS CoV2prin blocarea replicării virusului  în celulele pulmonare.

Studiile prezentate mai sus, susțin afirmațiile doctorului dr. Bryan Ardis, care a afirmat că suntem intoxicați cu venin de șarpe. El a realizat mai multe videori pe această temă, unul tradus  și in limba română   https://rumble.com/v25ydm4-watch-the-water.html. Atașez și o parte din bibliografia videourilor sale pentru cei doritori să aprofundeze https://vaersanalysis.info/wp-content/uploads/2022/04/Ardis_docs_snakevenom-3.pdf.  În același timp, cunoscând mecanismul de acțiune al acestor toxine,  se pot descoperi și posibilități terapeutice.

Menționez că, pe perioada ultimilor trei ani autoritățile române și nu numai nu au făcut teste toxicologice (din aer, apă, alimente), lucru rezultat dintr-o petiție pe care am adresat-o președintelui Klaus Iohannis, conducător al CSAT-ului. Acesta a răspuns că efectuarea testelor toxicologice  „nu privesc activitatea și nu rezultă din activitatea Președintelui României și a Administrației Prezidențiale”. 

Informațiile acestea confirmă faptul că această problemă medicală, care face parte dintr-un plan mult mai mare, de resetare a omenirii, de modificare genetică, de reducere a populației, este concepută de făpturi demonice. Șarpele, din punct de vedere religios este simbolul răului, simbol satanic. Ne aflăm într-un război spiritual religios și păstrarea reperelor morale, credința, iubirea aproapelui, mărturisirea, acțiunea de demascare a răului, de a găsi soluții ne vor ajuta să trecem prin aceste încercări.

Doamne Ajută!