ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În aceste momente tulburi este evident pentru orice persoană cu o urmă de logică faptul că boala covid 19 a fost o făcătură, o încercare de a ne lua libertățile. Vremurile ce vin nu se anunță luminoase și libere dacă ne vom lăsa pe mâinile celor care ne programează viitorul și nu ne vom trezi, nu ne vom coaliza și organiza să ne impunem voința. Vedem cum planul pentru omenire este de introducere agresivă a controlului.

Este evident că nu ne putem aștepta de la partidele politice la salvarea noastră de la faliment. Vedem cum hipercorectul PSD constată abuzurile PNL-iste, USR-iste, în ce privește achiziția unui număr enorm de seruri experimentale după aproape un an de când se știe de acest lucru. Ce a făcut în acest timp PSD-ul?

Nu am aflat încă scopul acestor „vaccinuri”. Este evident că nu este doar vorba de bani. Dacă ar fi fost așa, ar fi conținut ser fiziologic… Este de asemenea evident că nu s-a dorit binele umanității cu aceste seruri experimentale din moment ce reacțiile adverse imediate au fost frecvente, există reacții adverse la distanță, există decese, multe la vârstă tânără, așa cum se poate observa și în rapoartele oficiale EUDRA, VAERS. A fost mult prea agresivă campania de înțepare: s-a ignorat imunitatea naturală, s-au dat mici și bere, au fost amenințări cu pierderea locului de muncă, au fost condiționări la angajare, la participarea la cursuri, examene, la obținerea de locuri în cămine. S-au făcut studii psihosociale numeroase pentru a crește acceptarea serurilor experimentale, mai multe decât cele pentru siguranța administrării lor. Comunicarea „specialiștilor” (unii apăruți peste noapte) cu restul lumii medicale a fost egală cu zero; ba, mai mult, s-a încercat închiderea gurilor celor care aveau păreri contrare, chiar dacă aceste păreri se bazau pe studii, pe documente oficiale ale Agenției Europene a Medicamentului, ale companiei Pfizer, pe articole medicale anterioare plandemiei.

Se știa încă de la achiziția serurilor că virusul suferă mutații și că așa-zisul vaccin va deveni ineficient. Premierul Cîțu a făcut aceste achiziții (120 milioane de doze) știind clar ca face o ilegalitate, din moment ce l-a demis în 8 iulie 2021 pe ministrul finanțelor, Alexandru Nazare, care a sesizat această monstruozitate financiară. Care a fost motivația persoanei Cîtu? Doar banii? Mă îndoiesc! Cu siguranță mai exista ceva în spatele acestei mascarade, care nu numai că ne falimentează, dar ne și îmbolnăvește fizic și psihic. De unde atâta ură pentru oameni la personaje umanoide ca acest domn Cîțu?  Din păcate, nu este singurul. Mulți dintre cei care ne conduc au participat activ sau pasiv la degradarea brutală a realității în care trăiam pană acum doi ani, realitate care, și ea, era departe de perfecțiune. Însă, în acești doi ani, ura pentru oameni s-a manifestat atât de brutal, de evident, încât mi-e greu să cred că mai sunt persoane raționale care sa nu aibă sentimentul că au fost înșelate, abuzate. Și, totuși, românii dorm, nu sunt reactivi. Oare așa am devenit sau suntem sub acțiunea unei hipnoze în masă, a unor arme psihotronice ce ne fac abulici?

Cât vom mai suporta? Care va fi scânteia ce va trezi românul? Am sperat că abuzul asupra copiilor va mai activa conștiințele, știam că românii își iubesc copiii. Se pare că nici acest sentiment uman nu a mai contat, a fost anihilat, din moment ce atâția români au acceptat fără opoziție școala online, măștile inutile și nocive, au efectuat jenantele teste rapide copiilor, deși nu erau obligatorii…

Acum aflăm „noutați” de la INSP, după doi ani de umilință și abuz asupra copiilor, datorită acțiunii în justiție a  luptătorului pentru demnitate și adevăr, domnul  dr. ing. Dan BĂZĂVAN (președinte al Asociației Civice Stop Discriminării Cetățenilor). INSP-ul, obligat în instanță să răspundă la întrebări, afirmă că în numeroase studii internaționale specialiștii recomandă reducerea cât mai mult posibil a timpului de expunere a copiilor la diferite ecrane, iar Academia Americană de Pediatrie recomandă ca timpul de expunere pentru vârsta de 2-5 ani să nu fie mai mare de 30 minute/zi, pentru vârsta de 5-12 ani să nu fie mai mare de 1 oră pe zi, iar peste 12 ani să nu fie mai mare de 2 ore/zi. În plus, INSP recunoaște că știa că expunerea prelungită la tabletă / calculator/ telefon poate determina miopie, strabism acut, dureri de cap, ochi obosiți, vedere dublă de aproape și vedere dificilă la distanță, că poate avea influențe indirecte asupra somnului. INSP-ul recunoaște, de asemenea, că nu a efectuat nici un studiu privitor la eficiența măștii în combaterea virusului SARS-CoV-2. Toate aceste efecte nocive au fost cunoscute de către „specialiștii” noștri, însă copiii au fost supuși acestor abuzuri cu un acord larg, atât din partea părinților, cât și din partea profesorilor. Cum au putut părinții să accepte abuzarea copiilor lor? Cine și când va răspunde pentru trauma copiilor noștri? Cine și când îi va pune să plătească pe cei care au agresat cu bună știință copiii?

Și când ne vom trezi din hipnoză? Când vom reuși să devenim o singură voință, aceea de a lupta pentru viitorul liber al nostru și al copiilor noștri? Când vom scăpa de frici, de egoism, de aroganță, de predispoziția spre compromisuri? Când va învia masiv CONȘTIINȚA noastră, spiritul de luptător pentru demnitate, adevăr, libertate?

HRISTOS A ÎNVIAT!

Sper sa vină cât mai repede și momentul în care să afirmăm: ROMÂNIA A ÎNVIAT! ROMÂNII AU ÎNVIAT!
 
Dr. Geanina Hagimă,
Medic primar obstetrică-ginecologie