ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi Români, OAMENI, vaccinați sau nevaccinați!

NU vă mai lăsați divizați, nu vă mai lăsați manipulați și asmuțiți unii contra altora în acest război "altfel”, cu o importantă componentă psihologică. În perioada covidului, despre care s-a afirmat că este o problema medicală, în loc sa ne unim forțele și să încercam să ieșim din aceasta situație, ne-am trezit sărind dintr-o oarecare democrație în dictatura, ne-am trezit cu familii separate, cu prietenii distruse, cu depresie, cu panica, cu falimentarea societății românești. Puțini știu ce spunea in 15 mai 2020 Klauss Schwab, fondatorul Forumului Monetar Internațional, si anume că boala COVID-19 oferă o OPORTUNITATE de „resetare și remodelare” a lumii. În ianuarie 2021 la Davos s-a discutat despre modul în care inteligența artificială (AI) va „schimba în mod fundamental lumea”.

Observând cu atenție tot tabloul de la începutul plandemiei, am înțeles ca aceasta a fost creată pentru a realiza contextul în care anumite personaje "zdruncinate” să schimbe lumea.  De la început s-a generat panica, s-a indus ideea că este un virus care nu se poate trata și că singura soluție este un vaccin. S-a exagerat numărul de decese, au fost interzise autopsiile, au fost declarate cazuri de covid persoane asimptomatice, deși covid înseamnă boală, adica semne si simptome, nu doar teste pozitive. S-au luat măsuri de mascare, distanțare, de întrerupere a activităților întregii populației, in ciuda alternativei propuse in Marea Declarație de la Barrington de a proteja doar persoanele cu risc, cele tinere, sănătoase urmând sa-si continue activitățile lor obișnuite. Cu timpul, s-ar fi realizat imunizarea de turma și ar fi fost evitat impactul atât de grav asupra educației, economiei, îngrijirilor de sănătate pentru alte afecțiuni decât covid.   

Prin aglomerarea spitalelor cu cazuri ce nu necesitau internare si prin anumite ordine, a fost restricționat accesul altor patologii în spitale, creând senzația ca singura boala rămasă pe pământ este covidul. Deși au fost medici ca doctorita Grosan si doctorul  McCullough, care au pus la punct scheme de tratament precoce, eficiente în tratamentul acestei boli, scheme adaptate vârstei si comorbidităților care asociaza suplimente nutritive ca vit C, D, Zn cu hidroxiclorochina, azitromicina sau ivermectina, azitromicina si corticoid inhalator, aceste protocoale nu au fost adoptate si recomandate de catre autorităti. S-a accentuat astfel panica, a crescut adresabilitatea către camerele de urgență favorizând diseminarea bolii si agravarea situației unor pacienți care, din dorința de a nu ajunge la spital au rămas acasa fără tratament, condiția lor inrăutățindu-se până la situații critice.

S-a indus ideea că singura soluție este vaccinul. S-a făcut reclamă nerușinată în media, chiar de către medici pentru aceste serururi experimentale cu numeroase reactii adverse, majoritatea neraportate, a căror utilizare contravine Codului de la Nurenberg si Conventiei de la Oviedo. Studiile se termină in 2023 si totuși oamenii politici au decis la intrunirea G7 ca toata populatia planetei sa se vaccineze pana in 2022. Se fac studii ale vaccinului, inclusiv pentru varsta de 0-6 luni, deși la copii nu exista nici un motiv de administrare a serurilor  experimentale. Sunt contractate 120 milioane de doze, ceea ce inseamna cam 7 doze pe cap de muritor, doze ce se doreste a fi administrate la intervale de 6 luni. Cum s-a calculat necesitatea acestor 7 doze? Pentru ce sunt ele recomandate dacă inclusiv in autorizarea de urgenta EMA si FDA se afirmă că nu s-a dovedit că previn covidul sever, că previn transmisibilitatea, că nu se stie impactul asupra noilor variante de virus, nu se știe utilitatea folosirii lor la cei care au trecut prin boală. De ce se fac presiuni pentru administrarea lor daca sunt peste 15 studii care arată că imunitatea naturala este de lunga durata si acopera variantele de virus. Care este scopul acestor vaccinuri?

La intrebarile adresate MAPN și redirecționate către MS dacă au fost făcute teste toxicologice (căci numai prin imprăștierea unor produse toxice se pot explica valurile programate si reinfecțiile la cei ce au trecut prin boală) si cum se explica fenomenul de magnetism postinjectare de ser experimental – nu mi s-a oferit răspuns.
Cum este posibil ca in acel certificat verde sa se admită drept criterii de reluare a vieții normale vaccinarea cu un ser experimental, testarea cu un test ce are multe rezultate fals pozitive sau dovada trecerii prin boala reprezentată nu de dovedirea anticorpilor sau a imunitații celulare, ci tot de un test PCR in ultimile 180 de zile. Cum este posibil sa se condiționeze dreptul la învățătură, la munca la ingrijri de sănătate de aceasta aberație de certificat?
In momentul în care imunitatea naturală nu a mai fost recunoscută s-a trecut in mod clar, evident pentru toata lumea, de la o problemă medicala la dictatură politică. Personalul medical ar fi trebuit sa reacționeze rapid si ferm la aceasta anomalie. Cu durere afirm ca, medic fiind, reacția colegilor a fost din păcate anemică,  iar tăcerea lor înseamna acceptare.

Noi românii, avem avantajul ca nu am avut niciodata încredere in autorități și de aceea avem un procent atat de mic de vaccinare.  

Prin urmare, oameni buni, dacă înțelegem că am fost manipulați și trădați, nu este prea târziu sa ne trezim, să fim uniți si să spunem NU acestor măsuri abuzive, prin proteste pașnice, dar bine reprezentate numeric, în 2 octombrie și ori de cate ori va fi nevoie, pâna vom transforma oportunitatea lor de a reseta lumea în oportunitatea noastră de a curăța lumea de corupție, infractori și de a crea un viitor sănătos copiilor noștri.

Eu nu accept și nu voi accepta lumea pe care acești psihopați vor să o construiască constând în controlul ființei umane, inclusiv al constiinței. Așa că sunt hotarâtă sa lupt pâna la capăt!

Doamne ajută!