ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am fost întrebat de mulți care este legătura între vaccinul pentru COVID și SIDA (sau AIDS). Voi încerca să explic.

SIDA este un sindrom determinat de infecția cu virusul numit HIV (Human Imunodeficiency Virus), dar apare și în absența acestei infecții. Acest sindrom poate fi determinat de vaccinuri, unii medici vorbind chiar de V-AIDS (Vaccine induced AIDS).

Luc Montagnier ar fi spus ceva de genul: ”Dacă v-ați vaccinat pentru COVID-19 cu a treia doză, făceți-vă un test SIDA și apoi dați în judecată guvernul.” Chiar dacă nu este sigur că a făcut această declarație, cuvintele unui laureat al premiului Nobel pentru medicină au făcut vâlvă, ba chiar au determinat spaimă. Merită comentarii.

Un vaccin NU poate infecta pe cineva cu HIV! Infecția se poate produce doar dacă flaconul sau seringa sunt contaminate cu acest virus, ceea ce este puțin probabil. În plus, testele pentru SIDA caută virusul sau antigenii lui sau anticorpii specifici pe care îi creează organismul pentru acest virus. Astfel, în urma vaccinului pentru COVID-19 NU POATE apare infecția cu HIV, dar POATE apare sindromul imunodeficienței! Acest sindrom apărut în afara infecției cu HIV este pus în evidență prin determinarea celulelor CD4, un anumit tip de limfocite T. Dacă valoarea este sub 500, sindromul este probabil, la sub 200 sindromul este cert și va fi însoțit de semne clinice. Cele mai evidente sunt o scădere a apărării organismului la orice infecții, în special virale.

În concluzie, declarația lui Luc Montagnier trebuie reformulată astfel: Dacă v-ați vaccinat pentru COVID-19, faceți o analiză a celulelor CD4 și dacă sunt scăzute, dați în judecată guvernul pentru că aveți un sindrom de imunodeficiență determinat de un vaccin obligatoriu!

Ilustrație: Articol din New York Post din 20.10.2020

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews