ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Începând de azi, Dl. Dr Iulian Șerban ne face onoarea de a accepta să publice și la ActiveNews.
 
Ce a transformat o boală banală ca această COVID-19 într-o sperietoare mondială? Au fost trei cauze:

1.  Testele RT-PCR pentru identificarea SARSCoV2 neverificate și aplicate incorect. În acest moment sunt mii de producători de kit-uri pentru testul RT-PCR care scot pe piață niște produse neverificate conform procedurilor aplicate la toate celelalte analize medicale. Și asta durează de doi ani! În plus, metoda nu are nici acum o procedură unică ce respectă un standard de calitate obligatoriu oricărei alte analize medicale de laborator. Efectul acestei greșeli este apariția într-un număr foarte mare, unii cercetători afirmă procentul de 97%, de rezultate FALS POZITIVE. De aici numărul foarte mare de cazuri raportate, cazuri care sunt doar pozitivi la test, nu și bolnavi.

2.  Recomandarea OMS aplicată în majoritatea țărilor prin acte normative legale (de regulă ordin de ministru al sănătății) ca pe certificatul de deces al unui pacient cu test RT-PCR pozitiv să se treacă drept cauză a decesului boala COVID-19. În mod obligatoriu indiferent ce alte boli grave ar fi avut decedatul. Efectul acestei măsuri a fost creșterea falsă a numărului de decese datorate bolii COVID-19, deși la nici unul din acești pacienți nu exista vreo dovadă medicală în acest sens.

3 Recomandarea OMS aplicată în majoritatea țărilor prin acte normative legale (de regulă ordin de ministru al sănătății) ca necropsiile la cei declarați ca fiind decedați de COVID-19 să nu se efectueze. Efectul a fost că nu există nici în acest moment vreo dovadă clară că vreun pacient ar fi decedat datorită acestei boli. Nicăieri în lume, la puținele necropsii care totuși s-au efectuat, nu s-a pus în evidență prin examen direct (microscopie electronică sau inoculare în culturi celulare) prezența virusului SARSCoV2. 

Aceste trei cauze urmate de o propagandă mediatică susținută au determinat efectele pe care le-am observat în această pandemie declanșată pentru o boală banală. Mască, distanțare socială, lockdown, vaccinare obligatorie și pașaport verde.

Sigur, există și o cauză adjuvantă. Prostia...