ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A apărut o nouă formă de hepatită care afectează copiii și nu poate fi imputabilă nici unui virus cunoscut. În 10% din cazuri este nevoie de transplant hepatic în urma căruia acești copii devin invalizi pentru toată viața.

În România, azi când scriu aceste rânduri, nu este acreditat transplantul de ficat la copii. Deci nu se poate face. La Chișinău, da!

Foarte curând unii vom intra în panică și nimeni nu va răspunde la întrebarea logică: ce facem cu copiii noștri!?

Asta în timp ce România se scufundă în mocirla imposturii și a trădării produsă de alianța dintre politicieni cu turbanul în cap și statul securistic format din vârfurile serviciilor secrete și ale așa zisului sistem de justiție.

Acești oameni mici ne-au vândut și ne-au trădat cu consecințe incalculabile pentru viitor.

În meschinăria lor slugarnică ei chiar cred că vor scăpa.

Apărați vă copiii!

 *

Nota ActiveNews: Hartă cu „Hepatita Misterioasă” în lume, din 27 aprilie 2022. Sursa New York Post. Între timp, numărul copiilor din România afectați a crescut. Citiți și Încă două cazuri suspecte de hepatită misterioasă la copii. Dr. Christa Todea-Gross: „Când un virus, inclusiv adenovirus, devine foarte agresiv, el a suferit mutații. Aceste mutații pot fi provocate prin vaccin”