ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În acest moment, transumanismul este deja o realitate, nu prin dispozitive implantabile, ci prin psihoza în masă și prin manipularea informațiilor. (…) Fenomenul duce la o gândire totalitară și, în cele din urmă, la formarea unor state totalitare – și este clar că Google nu vrea să știi despre asta.” (Dr. Joseph Mercola)

„Transumanismul reprezintă „Marea Resetare” a oamenilor în același mod în care Tehnocrația vrea să reseteze societatea economic, social și în ceea ce privește guvernarea. Piratarea genomului uman va avea efecte dezastruoase privind supraviețuirea noastră pe termen lung. Injecțiile anti-COVID pe bază de ARNm reprezintă primul efort major de a transforma în mod artificial corpul uman într-o entitate dependentă și controlabilă.” (editorul Technocracy News)

Rezumat

În episodul 26 al emisiunii Children’s Health Defense (CHD) Tea Time, discutăm despre agenda transumanistă și despre cum scopul său final este controlul populației umane.

Suntem supravegheați 24/7 și cea mai mare parte a supravegherii o permitem în viața voastră deoarece preferăm să renunțăm la confidențialitate și să ne acordăm consimțământul la supraveghere în schimbul confortului.

Google este principalul vinovat și cel mai evident infractor; deține controlul și o influență majoră deoarece, la nivel mondial, 93% dintre căutările efectuate online folosesc motorul Google.

Transumaniștii nu trebuie să ne pună un microcip în braț pentru a obține un control nemăsurat; ei pot deja modifica realitatea și pot spăla creierele prin colectarea de date și manipularea informațiilor.

Vă puteți proteja confidențialitatea și vă puteți opune mișcării transumaniste evitând toate produsele Google.

*

Noțiunea de transumanism este cercetată și explorată în mod activ, însă, la un anumit nivel, este deja realitate. Mulți oameni consideră că transumanismul înseamnă transformarea ființelor umane în roboți, dar, de fapt, reprezintă o mișcare socială și filosofică care presupune dezvoltarea tehnologiilor pentru „îmbunătățirea” omului. [1]

În episodul 26 din emisiunea Children’s Health Defense (CHD) Tea Time, am discutat cu Polly Tommey, director de programare la CHD-TV, și colegii despre agenda transumanistă și despre modul cum scopul său final este controlul asupra populației umane. Procesul a fost accelerat de pandemia de COVID-19, iar în ultimii doi ani, cabala globalistă a reușit să influențeze comportamentul, în primul rând prin frică și prin crearea de narațiuni.

Majoritatea oamenilor nu știu că sunt supravegheați 24/7 și că cea mai mare parte a supravegherii o permitem în viața noastră, pe măsură ce renunțăm la confidențialitate și consimțim la supraveghere în schimbul confortului. Google este principalul vinovat și cel mai flagrant infractor și deține un control și o influență majore, având în vedere că, la nivel mondial, 93% dintre căutările online folosesc Google. [2] Este cel mai mare monopol din istoria omenirii.

Îți colectează datele și îți influențează mintea

În viitor, este posibil ca transumanismul să folosească tehnologii încorporate fizic în corpul uman sau în creier pentru a face posibile o cunoaștere supraumană sau forme de control al minții. Totuși, în acest moment, transumanismul este deja o realitate, nu prin dispozitive implantabile, ci prin psihoza în masă și prin manipularea informațiilor.

Un exemplu cheie este termenul „psihoză în masă”, pe care dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei de bază a vaccinurilor ARNm și ADN [3], l-a menționat într-un episod din [podcastul] „The Joe Rogan Experience”, pe 31 decembrie 2021. Episodul a fost vizionat de peste 50 de milioane de oameni. [4]

Pe 2 ianuarie 2022, [termenul] „psihoza în masă” a atins valoarea de 100 în Google Trends [5], ceea ce înseamnă că a atins un vârf de popularitate, după ce anterior era practic necunoscut.

Tehnocrații au luat rapid măsuri, manipulând rezultatele căutării și populând Google cu propagandă pentru a-l discredita pe Malone și teoria psihozei în masă – chiar dacă Mattias Desmet, profesor de psihologie clinică la Universitatea Gent din Belgia, autorul a 126 de lucrări sub semnătura sa [6], o studiază de mulți ani, iar fenomenul datează de fapt de peste 100 de ani (a se vedea și cartea „Psihologia mulțimilor”, de Gustave le Bon, n. trad.).

Cei aflați sub vraja psihozei în masă se concentrează obsesiv asupra a ceva ce nu mai funcționează în lumea normală sau asupra unui anumit eveniment sau persoană - în acest caz COVID-19 - care devine centrul atenției și poate controla efectiv masele. Fenomenul duce la o gândire totalitară și, în cele din urmă, la formarea unor state totalitare – și este clar că Google nu vrea să știi despre asta.

Google îți invadează casa

Datorită monopolului pe care îl deține, Google controlează ceea ce vezi, manipulând rezultatele căutării, cenzurând site-uri sau etichetându-le că răspândesc „informații false”. De exemplu, dacă vrei să știi ce trebuie să faci ca să fii cu adevărat sănătos, informațiile există pe Internet, dar nu le vei putea găsi cu ușurință dacă nu știi unde să cauți, din cauza modului în care Google controlează informațiile.

Prin manipularea informațiilor, aceștia pot modela și modifica realitatea despre orice subiect – de la COVID-19 la Ucraina – pentru a se conforma agendei lor. Nu doar motorul de căutare Google urmărește ceea ce faci, ci și browserul tău. Browserul Google Chrome urmărește tot ceea ce faci online, în timp ce Gmail colectează fiecare caracter pe care îl tastezi și îl salvează pe serverele sale pe termen nelimitat.

Dacă folosești difuzoare inteligente în casă, cum sunt Alexa și Google Home sau aplicația pentru smartphone Google Assistant, există posibilitatea ca alți oameni să vă asculte solicitările și chiar să asculte atunci când nu vă așteptați. Chiar și termostatele inteligente pot avea microfoane încorporate.

Ați avut vreodată o conversație telefonică cu cineva pentru ca, în următoarea oră sau în ziua următoare, să începeți să primiți reclame legate de un lucru despre care ați vorbit? Acesta este un exemplu puternic despre cantitatea de date pe care le colectează despre noi și despre modul în care acestea sunt folosite pentru a ne controla și manipula comportamentul. Nu au nevoie de un dispozitiv transumanist futurist implantat pentru a vă manipula creierul - o fac deja fără un astfel de dispozitiv.

Piratarea organismelor” pentru a reproiecta viața

Începutul videoclipului de la CHD îl prezintă pe transumanistul Yuval Noah Harari, profesor la Universitatea Ebraică din Ierusalim și consilier de top al luiKlaus Schwab, fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial (WEF). Este important să știm că Schwab, WEF și Harari vorbesc deschis despre transumanism ca făcând parte din Marea Resetare, iar Harari recunoaște că datele ar putea permite elitelor să realizeze mai mult decât faptul de a „construi dictaturi digitale”.

„Prin piratarea organismelor”, a spus Harari, „elitele pot dobândi puterea de a reproiecta însuși viitorul vieții, deoarece, odată ce poți să piratezi ceva, de obicei îl poți și reproiecta.” [7]. În curând, spune acesta, unele corporații și guverne vor putea să „pirateze în mod sistematic toți oamenii”. Și, dacă reușesc să pirateze viața, acest lucru îl descrie drept „cea mai mare revoluție în biologie de la începutul vieții, acum 4 miliarde de ani”. Potrivit lui Harari: [8]

„Timp de 4 miliarde de ani, nimic fundamental nu s-a schimbat. Știința înlocuiește evoluția prin selecție naturală cu evoluția prin design inteligent. Nu e vorba de designul inteligent al unui Dumnezeu deasupra norilor, ci de designul nostru inteligent, de designul inteligent al «norilor» noștri – cloud-ul IBM, cloud-ul Microsoft – acestea sunt noile forțe motrice ale evoluției.”

Odată ce viața umană este piratată, hackerii vor menține controlul asupra însăși vieții - un proces care a fost accelerat de pandemie. La urma urmei, Harari a spus: „Se spune adesea că nu trebuie să lași niciodată o criză bună să se irosească.” [9]

Supravegherea constituie o parte cheie a planului de control totalitar global, iar Harari spune că, peste 100 de ani, oamenii vor privi înapoi și vor putea spune că pandemia de COVID-19 a fost momentul când s-a instalat un nou regim de supraveghere – „în special supravegherea sub piele” [10].

Chiar dacă un implant care a conectat creierul la computer a permis recent unui bărbat complet paralizat să comunice familiei și medicilor gândurile sale [11], nu cred că tehnologia a avansat până la punctul în care microcipurile implantabile să fie folosite ca interfețe creier-mașină pentru a controla gândurile. Dar ceea ce există astăzi sunt pașapoartele de vaccinare, care se pot transforma în ID-uri digitale, următoarea etapă fiind monedele digitale ale băncii centrale (CBDC) - jocul final.

Se pare că CBDC-urile sunt inevitabile; nu se mai pune problema dacă le vom avea, ci când se va întâmpla asta. Odată ce CBDC-urile vor fi răspândite pe scară largă, vor putea controla totul, deoarece va fi dificil să supraviețuiești fără ele. Nu trebuie să vă implanteze un microcip în braț pentru a obține acel control nemăsurat - vor putea să vă urmărească și să vă controleze fiecare mișcare prin intermediul CBDC-urilor.

Să ne dezvoltăm rezistența personală

Îmbunătățirea sănătății este una dintre cele mai necesare măsuri pentru a-ți dezvolta rezistența față de oricare nouă amenințare care vine. Am subliniat trei priorități principale în video:

1. Evitați uleiurile vegetale din alimentație. Uleiurile din semințe, adesea denumite uleiuri vegetale, se ascund în aproape toate alimentele procesate, inclusiv în alimentele preparate de restaurante, cu excepția cazului în care aveți siguranța că bucătarul gătește numai cu unt. Practic, nu există nimic mai distructiv pentru corpul nostru, care cauzează boli de inimă, cancer, degenerescență maculară instalată cu vârsta, diabet, obezitate și demență. [12]

Chiar dacă eliminați alimentele procesate și alte ingrediente dăunătoare bazate pe uleiul de semințe, cum sunt sosurile pentru salată în restaurante, puteți fi totuși afectați de aceste toxine periculoase, care sunt ascunse în alimente aparent „sănătoase” precum puiul și carnea de porc. Aceste animale sunt hrănite cu cereale bogate în acid linoleic gras omega-6, care se găsește în majoritatea uleiurilor de semințe și dăunează sănătății când sunt consumate în cantități excesive cum se întâmplă astăzi.

Mulți oameni consumă cantități mari de pui, fiind considerat un aliment sănătos și ieftin, dar este o sursă majoră de acid linoleic. Când gătiți, exemple de grăsimi sănătoase pe care să le folosiți în loc de uleiurile de semințe sunt seul de vită, untul sau uleiul de cocos.

2. Evitați supradozajul cu fier. Dacă sunteți bărbat sau femeie în postmenopauză, supradozajul cu fier vă poate pune sănătatea în pericol. Ca oxidant puternic, fierul poate deteriora țesuturile și poate afecta funcția mitocondrială. Organismul nostru are o capacitate limitată de a elimina fierul, ceea ce îi permite să se acumuleze în organe, inclusiv în inima, ficat și pancreas.

3. Expuneți-vă regulat la soare.Ieșirea în aer liber la soare este cea mai bună metodă de a vă asigura un nivel de vitamina D optim. Când vă expuneți la soare, crește și forma activă a vitaminei A, precum și melatonina mitocondrială, un antioxidant extrem de important din interiorul mitocondriilor, care reduce stresul oxidativ.

Eliminați Google

Nu trebuie să fii pe Google.com pentru a-ți fi încălcată confidențialitatea și a fi supravegheat. Situația este însă mult mai gravă decât atât, deoarece datele tale pot fi colectate în timp ce, de exemplu, vorbești la telefon. Aplicațiile vă pot urmări și colecta datele, care sunt apoi folosite pentru a spăla creierele.

Se poate elimina Google din telefonul mobil, făcând rost de un telefon Android care nu are sistemul de operare Google, dar va trebui să găsești o persoană calificată în IT care să poată reformata hard disk-ul telefonului mobil. Vă puteți în continuare proteja confidențialitatea și puteți lupta împotriva mișcării transumanismului evitând toate produsele Google. Aceste măsuri includ:

- Nu mai utilizați motoarele de căutare Google. Încercați în schimb motorul de căutare Brave.

- Dezinstalează Google Chrome și folosește browserul Brave, disponibil pentru toate computerele și dispozitivele mobile. Acesta blochează reclamele și vă protejează confidențialitatea.

- Dacă aveți un cont Gmail, încercați un serviciu de e-mail care nu este Google, cum ar fi ProtonMail[13], un serviciu de e-mail criptat cu sediul în Elveția.

- Nu mai utilizați Google Docs.

- Dacă sunteți elevi sau studenți, nu convertiți conturile Google pe care le-ați creat în această calitate în conturi personale.

Alte alternative disponibile aici: https://nomoregoogle.com/

 

Dr. Joseph Mercola

Traducere: Irina Bazon

Surse și referințe

1 Britannica Transumanism https://www.britannica.com/topic/transhumanism

2 CHD.TV, Tea Time episodul 26, 5:20 https://live.childrenshealthdefense.org/shows/tea-time/dpcVzgqPP6

3 Trial Site News 30 mai 2021 https://trialsitenews.com/bioethics-of-experimental-covid-vaccine-deployment-under-eua-its-time-we-stop-and-look-at-whats-going-down/

4 ChurchMilitant 11 ianuarie 2022 https://www.churchmilitant.com/news/article/mass-formation-psychosis-drives-media-mad

5 Google Trends, psihoza în masă https://trends.google.com/trends/explore?date=today%201-m&q=%22mass%20formation%20psychosis%22

6 Universitatea din Gent, profesorul Mattias Desmet, bibliografie academică https://biblio.ugent.be/person/801001743835?limit=10&sort=year.desc&sort=datecreated.desc&start=0

7 YouTube, Awaken With JP 5 martie 2022, 3:35 https://www.youtube.com/watch?v=6G3nWyoQ5CQ

8 YouTube, Awaken With JP 5 martie 2022, 4:30 https://www.youtube.com/watch?v=6G3nWyoQ5CQ

9 YouTube, Awaken With JP 5 martie 2022, 6:01 https://www.youtube.com/watch?v=6G3nWyoQ5CQ

10 YouTube, Awaken With JP 5 martie 2022, 6:27 https://www.youtube.com/watch?v=6G3nWyoQ5CQ

11 https://www.nytimes.com/2022/03/22/science/brain-computer-als-communication.html

12 YouTube, Omega-6 Apocalypse 2, Chris Knobbe 25 august 2021 https://www.youtube.com/watch?v=sKR1ZdHXXzo

13 ProtonMail https://protonmail.com/