ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ĂSTA TREBUIE INTERNAT DE URGENȚĂ!
 
Dar cine restricția mă-tii te crezi tu, Raed Arafat, să mă ameninți și să propui să fiu aspru sancționat? Un repetent susținut de servicii și ajuns un psihopat bolnav de putere?!
 
Să povestesc cum mi te smiorcăiai la telefon, prin 2010, că vor Movilă și Tabără să-ți privatizeze SMURD-ul și apoi îmi mulțumeai fierbinte pentru ajutor, după care mi-ai blocat adresa de e-mail și toate contactele? Dementule!
 
MEDICINA SUNT EU!
 
Domnul Arafat îmi stabilește limitele liberei exprimări. Domnia sa reprezintă lumea medicală, eu nu! Eu trebuie să tac când dumnealui ordonă! Că doar eu am jurat pe chiloței roz cazoni, nu am depus jurământul lui Hipocrate...
 
 
ȘTIINȚA E CE VREM NOI, ĂȘTIA CARE DĂM BANUL, MURITORULE!
 
Știință asta înseamnă: dezbatere, dubiu, argumente. Nu militărie arafatistă, nu propagandă a slujnicelor media, nu speculații cerceliste hilare, nu adevăr absolut, nu gloanțe în spatele protestatarilor!
Poate că acest studiu este nerelevant, poate că celelalte sunt greșite. Totuși, un lucru îmi pare clar: nu pot lua în serios opiniile celor care cred că o mască de pânză poate stopa infectarea cu un virus transmis (și) prin aerosoli - ăla, clar, e un idiot.
 

VIDEO cu ARAFAT: