ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a comentat, împreună cu Analistu Militar și cu un general nepensionat al performantei armate române, un joculeț de război pe computer, după ce i-a analizat operațiile estetice ale lui Putin (hm..., și narcisist, nu numai criminal!), domnul Gâdea se preocupă în continuare de statusul medical al ocupantului de centrale nucleare și laboratoare biologice, alături de un domn doctor specialist în... iridologie (!).

Cică dictatorul feroce e în ultimul stadiu al unei maladii grave și e pufos la facies din cauza corticoterapiei, nu din cauză de botox! Harta irisului arată asta, negaționiștilor care vă opuneți științei! Dacă am dat chix cu hărțile militare și cu ”convoiul morții” care a decedat pe șosele de vreo trei-patru zile, măcar cu harta din globii oculari să o nimerim - conform bancului cu ”iubito, în ochii tăi văd tot Parisul!”

Să faci o emisiune întreagă în care să pretinzi că unul de 70 de ani, care arată de 50 și merge bățos, trăgându-l ca de o lesă invizibilă pe bichonul Macron după el, este pe moarte - ăsta da jurnalism de mare angajament!

Aș zice ceva și de colegul ”iridolog”, dar mi-e că-mi deschide Colegiul Medicilor al șaselea dosar de cercetare disciplinară și nu-mi mai rămâne timp de bolnavi. Îmi ajung cinci.