ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimii 11 ani, UMF Iași a avut doar 7 procese la Tribunalul Iași. Dintre acestea, 5 sunt cu mine, toate în 2022 - 3 luna asta, 2 luna viitoare. Deoarece am indus o atmosferă de intimidare și șantaj, precum și că am ”denigrat” instituția (a se citi ”pe împăratul ei”).

Cele două case de avocatură care mă ajută pro bono nu mai prididesc. Of, tocmai când războiul bate la ușă, iar pandemia va reapărea în caz că se menține pacea... Estimp, Direcția Sanitară Iași și domnul ex-ministru care-o păstorește au postulat faptul că masca e obligatorie în continuare! 

Cum ”Meta” (ha!) permite temporar utilizatorilor Facebook și Instagram să facă apel la violență împotriva rușilor și să solicite decesul lui Vlăduț, îmi permit și eu, proaspăt ieșit din detenție, să recidivez, instigând neaoș împotriva unui rus: 

Îndesa-ți-aș masca la capătul celălalt, Arafatov!