ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se pare că a fost dat semnalul stingerii banditemiei, ca primă etapă cu succes parțial (fragilizarea psihică a populației, deteriorarea semnificativă a economiei, date prețioase cu privire la modalitățile de ghidare a turmelor). Apostolii mascaradei vor începe să se retragă cu focuri rare, sperând ca sceneta să nu se încheie violent, iar ei să nu fie nevoiți să se apere prin „eu mi-am făcut doar datoria”, „așa arătau studiile pe care le-am avut la dispoziție”, „am dorit limitarea pe orice căi a dezastrului”, „am respectat ordinele”, „am avut încredere în știință” etc. în niște viitoare procese.

Cum scenariul de reîncălzire a supei, acela cu noul „virus din Kazahstan”, scăpat din laborator de această dată, este considerat prea periculos, se va reveni la planul inițial pentru etapa a doua: încălzirea globală.

După părerea mea, mascarada secundă nu va mai avea totuși același impact și se va fâsâi precoce. Din două motive:
 
1. populația planetei a căpătat deja titruri semnificative de anticorpi împotriva manipulării prin media;
 
2. principala pârghie psihologică - frica patologică generatoare de tulburări cognitive și abolire a logicii - va fi net mai rahitică: una e să-ți pulseze în cap „mă infectez și mor intubat pentru că vecinii nu poartă mască și prietenii nu s-au rapelat” și alta e „curtea mea va fi deșert peste 30 de ani” („nu mai trăiesc eu atâta și, dacă mă gândesc bine, eu nici n-am curte, că stau la bloc!”); pentru că nu implică un pericol iminent, imediat.