ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România este supusă, cel puțin o dată pe deceniu, la câte o lovitură de stat. Mascată, dar idioții utili, frumoși și liberi, o aplaudă de fiecare dată.

Ultima a fost mascarada Colectiv, când „a trebuit să moară oameni” (mangafaua gângavă, cu rânjet de șenilă, dixit) pentru ca guvernul rezultat legitim din alegeri să fie dat jos. Golănoii dăduseră cu napalm, iar Piedone fusese găsit vinovat.

Dacă derulăm un pic banda înapoi, vedem că, în 2009, a mai fost una: golănimea transpirată, cu pretenții de „sistem” (adică servanții celor de peste ocean), a furat alegerile și ne-am trezit tot cu mârlanul bețiv președinte.
În ʼ89, fusese marele dezmăț al serviciilor vecine, apoi mineriadele, lacrimile pentru „dragă Stolo” (tot ale dementului alcoolic), iar, în 2012, erata dată de judecătorul scăpat în pantaloni Ștefan Minea, la ora 6 dimineața („dimineața, ca harnicii!”).

Acum, e sub motto-ul „să moară și capra vecinului”: păi, cum adică să aibă el, judele, pensie 4000 de euro și eu, care lucrez la șaormerie până noaptea, să am doar 2000 de lei? E corect, domnuʼ Geo?

Nu! să-i tăiem pensia nesimțitului! Toți trebuie să fim la fel de săraci, nu contează cum!

Adică, de fapt, vorbim despre comunism. Un comunism pentru idioții fără carte.

Așa că, alde Ciolacu și alți impostori, primind ordine stricte de la stăpânul strategic, implementează o nouă lovitură de stat (că deja venise vremea), sfidând Constituția și orice normă de drept.

Pasul unu este tăierea pensiilor magistraților.

El este urmat de pasul 2: exodul din sistem; la ÎCCJ, din 97 de judecători, se pot pensiona mâine 83, ceea ce va conduce la blocarea funcțională a Curții Supreme, respectiv blocarea în lanț a tot ceea ce înseamnă Justiție în România. La nivel de Parchete, situația e similară.

Pasul 3: blocaje atât pe verticală, cât și pe orizontală – primii care vor suferi vor fi avocații: apreciez că, la un blocaj de mai mult de șase luni, o treime dintre avocați vor deveni muritori de foame. Pentru că prostimea nu înțelege nimic din ce se întâmplă, ea vrea doar „capul lui Moțoc” (să moară pensia specială, domʼle!).

Între timp, încasările notarilor vor crește constant, pentru că lumea va trebui să-și rezolve cumva litigiile civile si comerciale, iar, la instanță, nu se va mai putea.

Pasul 4: efectele dezastruoase în societate vor începe după minimum șase luni, blocările proceselor din comercial și contencios vor cauza pagube de miliarde de euro. În același timp, blocajul instanțelor va permite Guvernului să facă orice-i trece prin cap, că nu va mai avea cine să-i cenzureze legal actele emise, lucru care nu s-a întâmplat totuși în așa-zisa pandemie, când, slava Domnului!, a existat o mână de judecători care au dat de pământ cu gașca lui Arafat și tembelismele din import pe care voia să le implementeze. Aici este, de fapt, efectul loviturii de stat!

Toate proiectele de infrastructură se vor bloca din același motiv, unii vor contesta și... gata, s-a oprit totul!
Pasul 5: efectele pe termen lung – magistrații plecați nu vor putea fi înlocuiți numeric decât în minimum cinci ani, și anume prin promovări forțate ale unora fără vechime și experiență. Sistemul de recrutare se va confrunta cu o lipsă acută de personal de valoare, astfel că vor intra toți boii... (a se vedea contingentul de milițieni intrați în parchete prin interviu și care au făcut prăpăd, pe criteriul „domne, eu am făcut dosare penale la circulație timp de 20 de ani, mă pricep ca nimeni altul la probleme de justiție!”).

Pentru câteva mii de pensii speciale, cineva care a întărâtat ani de zile prostovănimea frustrată și fudulă, care abia de citește meniul din vitrină, urmează să dea statului o lovitură rapidă, devastatoare.

Practic, efectele vor fi acelea ale unei lovituri de stat. Pentru asta, era nevoie de un impostor precum Ciolacu.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews