ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Europa, Bulgaria și România au cele mai mici rate de vagginare, dar și cele mai puține cazuri de așa-zisă infegtare (stabilită pe baza unor teste care - conform CDC - nu pot diferenția chinezăraia de gripă, dar pot decela între diversele variante!). Acest lucru este de natură să înfurie conducerea de partid și de stat a UE, că-n Balcani există două colhozuri care nu respectă standardele comunității și valorile europene.

Estimp, cea mai vagginată țară (peste 70% din populație) se confruntă cu cele mai multe ”infegtări” la mia de locuitori; 77 dintre cele 78 de persoane decedate săptămâna trecută în Israel și etichetate drept ”morți de carbid” erau vagginate cu ambele doze. Dacă luăm în calcul raportul mediu de 6/1 al deceselor la Vag+2 față de cel la ne-Vag, corelat cu raportul 3/1 dintre populația Vag+2 și ne-Vag, rezultă că riscul de deces este dublu la Vag+2. Așadar, după teoria ”mă vagginez ca să călătoresc” (aproape toate statele cu cele mai mari procente de vagginare sunt acum în zona roșie), cade și aceea că ”deși nu-mi conferă imunitate, mă vagginez ca să fac o formă de boală mai ușoară”.

Cu alte cuvinte, valul patru e ca alea 80 de miliarde aduse de Iohannis: se amână până ce vom consolida statul de drept și vom atinge un procent de vagginare apropiat de media europeană. Până atunci, secțiile de ATI sunt la fel de pline cum au fost în ultimele decenii, doar că fără carbizi și variante.

Sesizând că ”ce e val ca valul trece” și populația ignorantă are nevoie de noi și noi angoase, specialiștii de bine și oamenii de știință sinceri au descoperit că cel mai mare pericol pentru sănătatea climatică a planetei nu mai este folosirea combustibililor fosili sau flatulența bovină, ci... copiii. Astfel, pentru binele nostru, după automobilele electrice și carnea artificială, va fi nevoie grabnic să implementăm și înlocuitorii de bebeluși, pe modelul nechezolului din perioada când aderaserăm la valorile sovietice și transcaspice. Iar riscul de a procrea din neglijență ar putea fi eliminat prin înscrierea tuturor cetățenilor în mișcarea LCPD (Liga Consumatorilor de Plăceri Dosnice).