ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Dragoș Bucur a venit la #PeDreptCuvânt. Și a ieșit un episod de ținut minte!

Am vorbit cu Dragoș Bucur despre experiențele și oamenii care l-au ajutat să se formeze - uman și profesional -, despre rolurile lui cele mai importante și filmele lui favorite, despre mentorii lui, despre valoarea proiectului „Delta neagră", scenariul premiat la care a lucrat cu Sofia, fiica lui cea mare.

Am discutat, totodată, despre talentul românilor sau despre copii excepționali - și cum trebuie să-i privim -, despre adevăratul succes al emisiunii „Visuri la cheie", despre afacerea de familie pe care Dragoș și Dana Nălbaru o cresc, dar și despre decizia lor de-a se retrage la sat, mai aproape de valorile și virtuțile pe care vor să le transfere copiilor lor.

În final, am dezbătut cu Dragoș despre cenzură, autocenzură și propagandă, despre libertatea de expresie și nevoia imperativă de-a putea spune ce gândim.
 
Este momentul să vorbim despre România, despre curaj și despre integritate! Așa ne sfătuiește Dragoș Bucur în cel mai nou episod #PeDreptCuvânt, un dialog care vă va pune pe gânduri. VIDEO: