ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Disperate că, printr-o hotărâre a Curții de Supreme de Justiție din SUA, ar putea pierde dreptul de a-și ucide copiii, grupările pro-avort atacă bisericile de Ziua Mamei.

Toată America stângistă și anarhistă este de câteva zile în stradă, revoltată de posibilitatea ca instanța supremă a SUA să ia o decizie istorică: anularea deciziei din celebrul dosar Roe vs Wade.

Hotărârea, dată în 1973, stabilește că femeile americane au drept de avort practic fără restricții, indiferent de statul în care locuiesc.

Pe 2 mai, ziarul Politico a publicat o schiță de hotărâre a Curții Supreme a SUA, care, într-un nou dosar, a cărui sentință urmează să fie dată în iunie, răstoarnă decizia de acum aproape jumătate de secol.

În esență, potrivit acestei schițe, întreaga responsabilitate a reglementărilor în chestiuni de avort va reveni exclusiv statelor, justiția federală nemaiavând nici o competență.

Acest lucru va permite statelor conduse de Republicani conservatori, cum sunt Texas, Florida și altele, să impună legislații foarte restrictive privind avorturile.

Ca în cazul morții lui George Floyd, toate America progresistă, stângistă, neo-marxistă, feministă, anarhistă a luat foc. Proteste violente se înregistrează în toate colțurile țării.

Asupra judecătorilor Curții se exercită o presiune socială uriașă, la care se adaugă – cum altfel? – cea a presei.

Politicienii Democrați fac și ei ce știu mai bine: toarnă gaz peste foc și instigă la nesupunere față de hotărârea Curții, deși nici nu se știe oficial care va fi aceasta.

Joe Biden însuși, „catolic devotat”, după cum singur se prezintă, a reacționat cu duritata față de posibilitatea ca, „după 50 de ani, o femeie să nu mai aibă dreptul de a decide”. Adică Dreptul de a UCIDE.

După modelul stării de asediu în care Joe Biden a fost înscăunat la Casa Albă, clădirea Curții Supreme a fost înconjurată cu garduri de sârmă și este păzită de numeroase forțe de intervenție.

Alte efective impresionante păzesc casele celor nouă judecători.

Tucker Carlson a suspectat că publicarea de către Politico a schiței de decizie a avut scopul de a se crea o presiune infernală asupra judecătorilor Curții, pentru ca acestora să le piară cheful de a contrazice decizia din 1973.

În acest nou context insurecțional, duminică, 8 mai, va fi sărbătorită Ziua Mamei în America.

Un prilej pentru anarhiști să își facă simțită prezența întunecată și să atace acolo de unde simt că vine pericolul: bisericile.

Grupul aborționist Ruth Sent Us a sunat mobilizarea împotriva bisericilor catolice care celebrează această zi.

Într-un mesaj pe Twitter, organizația cheamă la luptă astfel:

„Fie că ești un catolic pro-Alegere (aborționist), fie că ești un ex-catolic, de altă confesiune sau ateu, recunoaște că șase catolici extremiști și-au pus în cap să răstoarne (dosarul) Roe. Luați atitudine la sau într-o biserică catolică locală duminică 8 mai.”

La rândul său, organizația Rise Up 4 Abortion Rights organizează o întreagă „săptămână de acțiune” începând cu 8 mai, Ziua Mamei, cu „Acțiuni în fața bisericilor”.

Într-un program al „evenimentelor”, citat de Fox News:

„Acțiunea este organizată de un colectiv de grupuri pentru drepturile femeilor vorbitoare de limbă spaniolă + (grupuri de) activiști din toată țara, inclusiv Bride’s March, Dominica Women’s Development Center, Ni Una Menos și Las 17.”

Mai departe, programul dă indicații:

„Mai multe orașe vor găzdui proteste în fața unor biserici importante, care pot arăta ca un grup de persoane purtând însemne sau articole «Handmaid’s Tale», împărțind fluturași credincioșilor sau excutând un «die-in».”

Handmaid’sTale este un roman din 1985 al canadiencei feministe Margaret Atwood despre o societate distopică în care femeile sunt supuse „sclaviei de a face copii”.

După carte s-a realizat și un serial omonim. Ambele au fost traduse în română cu titlul „Povestea slujitoarei”.

„Die-in” este o „metodă de protest” în care participanții zac pe caldarâm nemișcați și fac pe morții. Adesea, sunt vopsiți cu cerneală roșie care sugerează sângele. În cazul de față, al copiilor uciși.

Însă actele de vandalism împotriva bisericilor au luat-o înaintea programului. Miercuri, o biserică catolică din localitatea Boulder, statul Colorado, mânjită cu mesaje precum „jos labele de pe corpurile noastre” și „corpul meu, alegerea mea”.

Odată cu alegerea lui Donald Trump, Stânga a descoperit o metodă foarte ingenioasă de a-și realiza misiunea demolatoare: America nu mai este condusă de instituții, unde votul liber poate aduce oameni care îi încurcă agenda.

Politica este dictată direct din stradă, de diverse organizații-fantomă, care apar ca ciupercile după ploaie, „stropite” de banii negri ai unor grupări de interese para-politice, cu complicitatea presei și a politicienilor aserviți.

Un fenomen similar se înregistrează prin mobilizarea Stângii împotriva Libertății Cuvântului, după ce Elon Musk a promis eliminarea tuturor restricțiilor de exprimare pe Twitter.

Clanurile Soros, Clinton, Obama și altele asemenea au scos în față o pletoră de grupări de activiști, pe care le finanțează, pentru a amenința și șantaja companiile care vor continua să își facă publicitate pe Twitter.

Astfel, democrația este distrusă în numele Democrației. Iar atacul începe, evident, cu Dumnezeu. Cu Biserica. Și cu Libertatea, cel dintâi drept divin acordat Omului.