ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ieri Parlamentul European a adoptat, după cum scriu colegii mei ziariști de la activenews.ro, așa-numitul „Raport Matic” prin care UE legiferează pe deasupra statelor membre și a culturilor naționale/tradițiilor religioase - dar și a adevărului științific obiectiv - comportamentul sexual al tuturor cetățenilor europeni, încercând să lărgească drepturile omului pentru a include așa-zise „drepturi sexuale și reproductive”. 
 
 
De azi înainte, păcate strigătoare la cer precum avortul/pruncuciderea, sodomia, transgenderismul, ideologia de gen ș.a. devin normative, iar cei care se opun acestor „drepturi” vor fi sancționați legal, nefiindu-le recunoscute propriile drepturi (libertatea de exprimare, de conștiință, de alegere, libertatea religioasă).

Mi-e frică și mi se face greață!

Lăsați-mă acasă! Nu mai vreau în UE!

Dacă URSS-ul, unde m-am născut pentru că mi-a ocupat cu tancul casa și părinții, mi-a pus călușul în gură imediat cum am deschis ochii, sugrumându-mi limba și identitatea românească, UE-ul îmi bagă călușul și mai adânc, spintecându-mi până la capăt cu tăișul politicii sale hidoase ființa și sentimentul meu suprem de apartenență la Hristos și la neamul românesc!

Sunt trist și îndurerat acum să văd cum Basarabia noastră și celelalte pământuri românești înstrăinate rămânem sub ruși și ucraineni, iar Țara noastră România, la sânul căreia am visat întotdeauna și visez să revenim, a ajuns să încapă pe mâna violatorilor de la Bruxelles!

Câtă dreptate avea celebrul disident rus, luptător neobosit împotriva totalitarismului, Vladimir Bukovski, care ne avertiza despre pericolul unei noi URSS-- Uniunea Europeană:

„Așa cum URSS, «uniunea de nezdruncinat a republicilor libere», cum spunea imnul sovietic, a fost creată cândva pentru a aduce fericire omenirii, iată că o nouă Uniune hegemonică e pe punctul să vadă lumina zilei. Precum predecesoarea ei sovietică, ea afișează nobilele principii ale libertății, progresului și drepturilor omului. Și tot ca străbuna Uniune Sovietică, noua Uniune se folosește de aceleași argumente specioase pentru a-și asigura perenitatea și a discredita din start orice critică”.

Vreau să fug din URSS, dar nu mai vreau s-ajung în UE!

Vreau să ies de sub talpa lui Putin, dar nu mai vreau s-ajung sub tălpile lui Macron și Merkel!