ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nouă, celor „nevaccinați”, ni se impută încontinuu de către cei „vaccinați” egoismulAcum, ori nu înțeleg eu termenul de „egoism”, ori, dacă este vorba de „egoism”, în campania de vaccinare, atunci el vine din partea celor „vaccinați”!

Conform dex.ro EGOÍSM s.n. Preocupare, atenție exagerată față de propria persoană și de interesele personale, în dauna intereselor colectivității.

Interesant, nu?

Noi, cei care nu purtăm două-trei perechi de măști, nu ne injectăm în speranța că nu ne vom îmbolnăvi, refuzăm distanțarea, carantina, testele, suntem cei cu o „Preocupare, atenție exagerată față de propria persoană”, iar cei care fac toate astea, nu?

Noi, care ne lăsăm în voia lui Dumnezeu, suntem „egoiști”, iar cei care nu știu cum să-și mai protejeze viața, nu?

Noi aducem daune colectivității prin „nevaccinare”, dar cei „vaccinați” nu o fac, deși datorită egoismului lor, „atenției exagerate fața de viata și interesele personale”, se înlocuiește mai ușor, democrația cu dictatura „noii normalități”?

Care sunt, totuși, daunele pe care le aducem noi, „egoiștii”colectivității?

  • Transmitem boala! - O fac și cei „vaccinați”!
  • Umplem secțiile ATI! - O fac și cei „vaccinați”!
  • Murim! - O fac și cei „vaccinați”!
  • Din cauza noastră sunt restricții! -  Ele există și în țările cu procente de 80% „vaccinați” și or să existe, dacă nu ne împotrivim, veșnic!

Mi se pare absurd să fi considerat „egoist” când nu-ți pui corpul la dispoziția societății!

La fel de egoist este, atunci, cel care preferă să traiască el însuși, în loc să-și doneze organele altora care au nevoie!

La fel de egoist este ca cineva sa se culce cu cine vrea, când vrea, când sunt atâția care nu au cu cine să o facă!

Eu am trăit într-o „normalitate” în care bunurile ne aparțineau tuturor și toți eram egali, s-a ales praful de ea! Și, desigur, nu trebuie să uitam că unii erau „mai egali”!

Acum, în „noua normalitate”, se dorește ca și trupul fiecăruia să aparțină tuturor! Al fiecăruia, mai puțin a celor „mai egali”!

Nu are cum să funcționeze!

Trupul meu este templu sufletului meu și nu am să las pe nimeni să mi-l strice, fiindcă nu-i vorba doar de viața mea pamântească aici, ci e vorba de veșnicie!

Eu nu-mi risc veșnicia!

Autor: Ioan Sperling

Sursa: Vrăbiuțe.blog