ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am fost dresati sa credem ca statul este simbolul suveranitatii si independentei noastre si ca ne reprezinta pe noi, cetatenii.

Asa cum este el in realitate in acest moment, statul nu este altceva decat o fictiune.

Asa cum exista ca sa slujeasca oculta si implicit pe satan, statul este Matrix-ul prin care oculta ne tine captivi, dupa ce ne-a furat totul (suveranitatea individuala, drepturile, libertatile, bogatiile, resursele).

Mai mult, statul, asa cum este el definit peste tot, inclusiv in constitutia de fatada a poporului, nu mai este stat din 1991, ci o firma privata, Corporatia Romania, subordonata prin contract si semnatura legilor si regulamentului Corporatiei Financiare Internationale care nu e decat institutia pamanteana a demonilor prin care acestia controleaza specia umana si Terra.

De-aceea, pentru ca lupta impotriva speciei NEumane (care ne vrea sufletele si trupurile prin hibridizarea cu "vaccinuri”) sa reuseasca, ceea ce trebuie sa facem cu totii este un BOICOT TOTAL!


1. NU PURTAM BOTNITE!

2. NU NE TESTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scopul real al acestor "testari”, pe langa acela de a valida pandemii inchipuite, este de a extrage ADN-ul fiecaruia! Este cel mai simplu si diabolic mod al ocultei de a-l face pe om sa-si cedeze singur matrita divina pe care nu trebuie sa o detina nimeni in afara de el!

3. NU NE INJECTAM!

NICIODATA IN VIATA ASTA!!!!!!!!!

Nu mai vaccinam niciodata bebelusii si copiii cu nimic toata viata! Si pe nimeni altcineva!

NU EXISTA SINDROMUL MORTII SUBITE LA BEBELUSI SAU ADULTI!

EXISTA DOAR GENOCID PRIN VACCINARE!!!!!!!

Nu mai acceptam nici un fel de injectare a bebelusilor si copiilor pentru ca "vaccinurile” si "rapelurile” vor avea de-acum incolo genele demonice pentru a-i hibridiza cu specia NEumana inca din primele secunde de viata, astfel incat oculta sa nu mai fie nevoita sa faca fata adultilor treziti care refuza inteparea!

Niciodata vaccinurile nu au existat pentru preventia vreunei boli sau pentru pastrarea sanatatii! Au fost facute inca de la inceput cu scopul de a ucide!

4. NU MAI VOTAM SISTEMUL DE GUVERNARE PRIN PARTIDE POLITICE SI POLITICIENI NICIODATA IN VIATA ASTA!

Pentru ca ii validam in functii SA NE UCIDA!

Niciodata in parlament nu va exista nici macar un singur partid sau politician independent, patriot cu adevarat, toti au fost, sunt si vor fi ai sistemului tradator de patrie si popor! Sa nu aveti incredere in nimeni, fiecare "nou-venit” pentru urmatoarele alegeri e pregatit de fapt demult de serviciile tradatoare sa ne ia ochii ca sa ramanem captivi in sistemul lor care ne-a furat totul!

POLITICIENII SI EROII AU FACUT GENOCID!!!!!!!!!!!!!!

SI INCA N-AU PLATIT!!!!!!!!!!!!

Primii l-au comandat, ceilalti l-au executat cu sange rece!

Medicii si asistentii (cu exceptii numarate pe degetele unei singure maini) au fost ucigasi la propriu! Au stiut bine ce fac cand i-au testat pe oameni cu un test ce nu detecteaza nimic (doar fura ADN-ul fiecaruia, iar mai departe Dumnezeu cu mila ce vor face cu el impotriva noastra la un moment dat, pentru ca au toate datele, nume, prenume, ADN! ADN pe care l-au primit cu consimtamantul semnat cu propriile copite de bunavoie si nu cu forta, că oile proaste s-au bulucit la "testare” nesilite de nimeni, ba inca in viteza, fara sa le impunga cineva cu mitraliera in qour, sa afle de la un test fraudulos ca erau moarte demult de covidul inexistent desi traiau bine-mersi!), au stiut la fel de bine ce fac cand i-au fortat pe pacienti sa le bage pe gat si prin vene protocolul criminalului demonizat de mahomedan, cand i-au sedat si legat de paturi dupa ce le-au luat ilegal si monstruos telefoanele ca sa nu fie salvati de rude, cand le-au ars plamanii cu oxigen industrial dat la maximum pana la explozia acestora! Si cand i-au bagat in saci ca pe caini, FARA AUTOPSII, pentru ca stiau prea bine criminalii ca la autopsie ar fi iesit Adevarul la suprafata si-anume ca nu exista nici un covid, nici un virus, deci nici o pandemie!

Sa nu creada insa ca vor scapa!!
Procesul Covidului Inexistent va fi declansat intr-o zi de toate popoarele lumii si sa te tii atunci condamnari la moarte prin spanzurare, impuscare, injectii letale, asa cum merita orice asasin!

5. NU MAI FOLOSIM CARDURILE SI BANCILE!

6. Eliminam si refuzam definitiv platile, facturile, cumparaturile, plangerile, depesele, inscrierile online, scoala online, tot ce inseamna online!! Vom trai fix cum s-a trait pana acum 10-15 ani!

Este esential acest boicot pentru ca prin banci si moneda lor virtuala, care in foarte curand va inlocui toate monedele nationale!!!, oculta va putea impune creditul social si deci obligativitatea injectarilor! Apropo, scoateti-va nu maine, ci ieri toti banii din banci si investiti-i in aur, pamant, unelte pentru cultivat hrana, seminte soiuri de legume, fructe, ierburi. Daca aurul si pamantul sunt constante si nu le poate inlatura nimeni de pe Terra sau din tara care ne apartine, ca ne ducem peste criminali si ni le nationalizam la loc intr-o clipita din mainile liftelor straine, in schimb uneltele si semintele soiuri (nu hibrid) sunt vitale pentru ca asigura hrana cea de toate zilele.

7. Boicotam orice informatie, orice asa-zisa obligativitate sau lege ilegala venita de la criminalii din parlament si guvern, de la medici si "specialisti” si ne vedem de vietile noastre ca si cum acestia nici n-ar exista!

In scurt timp, dupa ce ne vom trezi de-a binelea si vom evolua pe o vibratie mai inalta, ne vom alege singuri forma de autoguvernare care va veni in mod natural prin asocierea si traiul in comun in mici comunitati si triburi in Natura, pe pamanturile noastre atat de bogate care alcatuiesc DACIA strabuna! Vom pastra si orasele, dar vom boicota tot ce inseama digital!

Nimeni nu are voie sa instaleze antene canceriene 5G!!!

Nimeni nu are voie sa instaleze camere de supraveghere in parcuri, intersectii, institutii etc, asa cum fac primarii progresisti criminali impotriva vointei noastre si FARA CONSIMTAMANTUL NOSTRU (intr-o zi din viitorul foarte apropiat, oamenii vor dori sa se joace cu ele dandu-le jos cu toporul, asta dupa ce-i vor baga in puscarii pe toti acesti dementi vanduti supranumiti politicieni)!

Nimeni nu are voie sa ne impuna taxe imense pentru parcari (care trebuie asigurate GRATUIT, caci pamantul este al nostru, al pamantenilor, creat si daruit de Dumnezeu si furat de oculta prin trepadusii sai, politicienii, nu va lasati intoxicati de cei platiti de sistem de genul umflatului hidos de tatar, blogger de Pantelimon, sau al pocitaniei cu "topoare si feșăn” din Brasov sau a altora ca ei care fac periodic apologia parcarilor cu suprataxa la semnalul securistilor care le detin deja vietile in schimbul banilor mascati prin sponsorizari cu care hidoseniile de "influenceri" si-au luat proprietati in tot Bucurestiul, inclusiv in Spania)!

Nimeni nu are voie sa ne impuna taxe si impozite ilegale, sa ne execute silit, sa ne lase fara proprietati si bunuri prin firma de camatarie ilegala anaf care nici asta n-are act de infiintare, deci este o firma privata oarecare care face acte de mafiotenie impotriva cetatenilor romani, sa ne faca sa acceptam totul pe contract (electricitate, apa, caldura, lemne etc) cand de fapt TOATE ACESTEA SUNT GRATUITE, CREATE SI DARUITE DE DUMNEZEU NOUA, TUTUROR!

8. Copiii nu vor mai fi dati satanei, statului (dusmanul nostru), adica scolii care ii distruge si dreseaza in cultul Matrix-ului, ci vor fi educati in sistem homeschooling sau, cel mai bine, UNschooling!

9. Nu mai facem nou-nascutilor actul numit "Certificat de Nastere” (ii bagam in Matrix-ul ocultei si li-i dam satanelor pe tava, sa le fie sclavi pe vecie), ci ii lasam fiinte vii in carne si oase suverane aduse la lumina pe pamant prin vointa si puterea Creatorului!

10. In cel mai scurt timp, dupa ce ne informam si pricepem tot mecanismul diabolic prin care ne-au furat identitatea, ne-au facut persoana fizica (om de paie, firma legala cu codul fiscal CNP), adica ne-au facut firme comerciale prin care ne tranzactioneaza ca pe vite la bursa si iau bani in numele nostru prin conturile escrow, incepem cea mai mare batalie a omenirii impotriva ocultei:

IESIREA DE SUB TUTELA OCULTEI PRIN REVENDICAREA SUVERANITATII INDIVIDUALE!

care se face, deocamdata, printr-un proces cu statul mafiot, in care judecatorii (care stiu bine ce sunt ei si pe cine reprezinta de fapt, pe satan, in legile lui si in sistemul sau juridic diabolic, in Legile Amiralitatii, in loc sa-l slujeasca pe Dumnezeu si implicit creatia Sa in Legile Pamantului prin Legile Divine) vor face tot posibilul sa ne intimideze sa renuntam, profitand de faptul ca nu stim termenii, legile, Legile Divine si mai ales LEGALEZA, adica jargonul si limbajul lor ascuns prin care ne-au inrobit! Insa daca omenirea se va trezi rapid si in numar mare, atunci revendicarea suveranitatii se va face simplu si rapid prin anunt, fara procese si alte piedici!

Nu va lasati pacaliti de politicienii criminali si partidele lor care se folosesc in discursul si pe platformele lor de acest termen, "SUVERANITATE”, pentru a indeparta oamenii de la adevarata suveranitate!

Cum va dati seama de impostura lor? Foarte usor:

In toate discursurile lor mincinoase si pacalitoare vor cere "suveranitatea nationala” sau "suveranitatea statului” in loc de "suveranitatea individuala”! Cand ceri suveranitatea unei firme private care a facut GENOCID inseamna ca esti doar marioneta acelui sistem!

Suveranitatea reala este doar individuala, caci Dumnezeu ne-a creat PE NOI, pe fiecare in parte, SUVERANI! Dumnezeu nu a creat nici state, nici imperii, nici Matrix-uri, a creat fiinta umana careia i-a daruit, pe langa suveranitate, toate bogatiile si resursele acestui pamant pentru a se folosi de ele GRATUIT si NECONDITIONAT ca sa-si traiasca frumos, in liniste, belsug, iubire, armonie cu sine, ceilalti si Natura trecerea sa pe acest pamant!

11. RAMANEM CURAJOSI!

Daca suntem lasi, de unde, de neunde ne activam barbatia pentru ca este arma noastra cea mai de temut impotriva ocultei si a sagetilor acesteia, guvernele lumii!

Doar prin frica au reusit sa instaureze nazismul medical si sa faca GENOCID!!! Iar frica au declansat-o prin amenintarea cu o nenorocita de amenda!!!! ATAT! VA VINE SA CREDETI?????? Ne-am cedat totul de frica unei ne-no-ro-ci-te de amenzi!!!!! Care oricum era ilegala si care oricum urma sa fie anulata, ca altfel lua foc poporul si se ducea de rapa tot esafodajul criminalilor!

Tot cu amenintarea unei nenorocite de amenzi au pus gheara pe consimtamantul oilor proaste de a crea identitatea digitala la mizeria manipulatoare numita ilegal "recensamant”!

Trebuie sa ne opunem cu toate fortele si sa nu-i mai lasam sa ne distruga! Nu vom mai accepta nici o pandemie inexistenta, nici un "virus" (la fel de inexistent si asta), nici un certificat nazist, terorizare, agresiune, abuz!

CURAJ, fratilor, caci libertatea este sacra iar noi trebuie sa facem orice pentru ea!

Comentariu al cititoarei ActiveNews Enya la articolul CONTRA-SISTEM. Fost profesor de la Universitatea de Vest din Ontario se opune reintroducerii de către instituție a obligației vaccinării și susține protestele studenților canadieni