ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prietenul Roland Cătălin Pena este ultimul din lista de ziariști care a recunoscut public că vaccinul i-a provocat o boală autoimună.

Înaintea lui au avut curajul să recunoască acest lucru Anca Alexandrescu și Sorin Roșca Stănescu... Dacă au mai fost și alții de care nu îmi amintesc, îmi cer iertare.

Oricum, sunt ciudat de puțini, dat fiind că tagma ziariștilor a fost printre primele (și cele mai) vaccinate. Înțeparea s-a produs organizat, sistematic, pe redacții.

(De ce li s-a acordat prioritate ziariștilor? Oficial, pentru că meseria lor presupunea deplasarea în „focare de infecție” și „zone de risc” Covid. Practic, pentru a li se câștiga complicitatea.)

Azi, nu trece săptămână de la Dumnezeu să nu auzi de un jurnalist mort subit. Unii în floarea vârstei, alții mai trecuți, dar totuși la o etate când încă își mai făceau planuri de viitor. Oricum, în plină forță creatoare.

Cu atâția morți din senin, este exclus ca doar cei trei ziariști de mai sus să fi fost depistați cu boli grave și alte efecte adverse.

În micul meu cerc de rude, prieteni și cunoscuți cu care țin legătura nu sunt mulți vaccinați. Totuși, dintre aceștia, procentul celor cărora Vaccinul le-a făcut rău este uriaș: peste 30%.

Unul a murit...

Cu toate diferențele dintre grupurile statistice, și în rândul ziariștilor procentul celor afectați de Vaccin trebuie să fie semnificativ. Probabil peste 20%. Unul din cinci.

Totuși, printre ziariști domnește Tăcerea.

Se moare pe capete, dar se suferă pe mutește.

Deși, prin definiție, meseria Ziaristului este să vorbească! Să informeze. Să avertizeze. Să spună Adevărul.

CU ATÂT MAI MULT ÎN FAȚA MORȚII. 

Sinistra Farsă COVID nu ar fi fost posibilă fără complicitatea Ziariștilor.

Complicitate căreia, iată, îi cad și ei victime. Și totuși continuă să tacă. Lașitate? Rușine? Cinism?...

În această toamnă, se pregătește un nou act al Farsei. Isteria Vaccinării a fost relansată.

În mod ciudat, noua tulpină Covid nu a mai primit nume de literă greacă. I s-a spus „Eris” – zeița Discordiei.

Pentru promovarea noului val de isterie sanitară, complicitatea presei va fi din nou crucială.

Pe de altă parte, este probabil ultima șansă de reabilitare a Presei ca Breaslă. Și a Ziariștilor ca Oameni. Ultima șansă de a nu rămâne pe veci etichetați drept „Complici la Genocid”.

A venit vremea Curajului și Mărturisirii. Adevărul vă va Elibera.

„Discordia” poate fi de bun augur: Omerta nu poate fi învinsă decât din Interior.