ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Ciprian, aseară la Moscova:

„Bună seara! Prezența dumneavoastră, în număr atât de mare, la proiecția filmului nostru mă bucură.

Suntem onorați și, cumva, ne ajută să găsim acele resurse lăuntrice pentru a nu ne strivi atacurile din presa de-acasă.

Am început această zi, citind un titlu în cel mai vizibil ziar din România, care anunța că, venind la acest festival, am călcat pe un covor îmbibat cu sânge. Sigur, azi propaganda nu mai are limite, iar cuvintele, dezbrăcate de Adevăr, nu se rușinează de asemenea abuzuri.

Observ că unii dintre dumneavoastră zâmbiți. Dar noi ne vom întoarce acolo, nefiind de-acord cu ei, după cum nu suntem de-acord nici cu voi.

Ați venit să vizionați un film, dar noi vă aducem înainte o poveste. O poveste despre Țara noastră.

Înainte să pășiți în lumea care vi se va deschide pe pânză, atunci când lumina se va stinge în sală, vă rog să vă scuturați de prejudecăți, de orice gând rău asupra poporului meu. Pentru că acest film este o operație pe cord deschis.

Vă doresc vizionare plăcută!”

Fără cuvinte, nu pot să spun decât că părintele s-a depășit pe sine.

Citiți și ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu