ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traducătorul și cercetătorul Ionel Trandafir ne oferă o nouă emisiune a lui Tucker Carlson, pe tema de care fuge toată lumea: efectele vaccinării în masă!

Tucker Carlson află despre "cel mai rău lucru făcut vreodată" minții umane.

Tucker Carlson a difuzat luni un interviu revelator cu doctorul în medicină și genetician molecular Dr. Michael Nehls. În cadrul acestei secvențe, Dr. Nehls, care este apreciatul autor al cărții "The Indoctrinated Brain" (Creierul îndoctrinat), a oferit o examinare detaliată a atacului fără precedent asupra libertății mentale care a avut loc în timpul COVID, situație pe care Carlson a descris-o ca fiind "cel mai rău lucru făcut vreodată".

Vedeți și Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

Tucker a întrebat: "De ce, după ce s-a demonstrat că vaccinul cu ARNm nu oprește transmiterea, guvernele au continuat să îl impună populațiilor lor?".

Nehls a răspuns că nu a fost vorba despre sănătate sau despre a face bani. A fost vorba despre "cucerirea minții umane".

"Și este chiar mai rău decât atât (subminarea capacității de a gândi)", a continuat el.

"Așadar, dacă oprești această producție (de noi celule nervoase) și forțezi hipocampul să memoreze toate aceste povești diferite, aceste narațiuni care induc frică, atunci aceste texte vor intra în creier. Ele vor fi memorate în hipocampus, dar cu un cost: vor anula amintirile preexistente."

"Așadar, ceea ce se întâmplă", a spus Nehls, "este că, dacă anulezi cu narațiunile, cu narațiunile de frică, cu narațiunile tehnocratice, anulezi amintirile preexistente, individualitatea sau personalitatea ta și o schimbi."

"Dacă ar fi intenționat, acesta ar fi cel mai rău lucru făcut vreodată", a replicat Carlson.

"Absolut", a fost de acord Nehls. VIDEO MAI SUS

Ionel Trandafir

Vedeți și Tucker Carlson: De ce cioclii vacciniști nu sunt ACUZAȚI de CRIMĂ? Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid? Cercetător: "Nici o viață nu a fost salvată" de serurile experimentale - VIDEO EXPLOZIV cu Steve Kirsch