ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazurile grave de C19 și decesele ni se prezintă zilnic de către autorități. Se fac filmulețe, ni se spune zilnic cat de rău poate sa facă virusul. 

În schimb, numărul persoanelor care prezintă efecte adverse grave  după vacc sau deceselor intervenite după vacc ne sunt prezentate de către autorități ca simple numere, statistici.

Prea puține cazuri de efecte adverse au fost prezentate la tv. În particular, știm toți ca acelea nu sunt singulare.
Nu se face o informare corecta a cetățenilor și în aceasta privința.

Știu ca prezentarea publica a  unei situații personale nu este ușoară. Nu este ușor sa ieși public și sa iti prezinți problemele apărute în viata ta.

Insa, este necesar ca cetățenii sa fie informați și cu privire la aceste efecte adverse pentru a putea sa decida în cunostinta de cauză ce decizie vor lua: se vacc sau nu.

Mai mult, politicienii care decid asupra vieții noastre prin normele pe care le instituie zilnic este posibil sa nu cunoască realitatea.

Din aceste motive fac un apel către cetateni:

În cazul în care v-ați vacc și aveți efecte adverse sau un membru al familiei dvs are efecte adverse ulterior vacc sau a decedat, va rog sa transmiteți "povestea" dvs de viata pe adresa de e-mail: asociatiaCASD@gmail.com.

Este cazul ca atât cetățenii, cât și politicienii sa  afle și cealaltă fata a adevărului.

Dacă nu vreți ca și alți cetățeni sa ajungă în situația dvs., fara sa cunoască ca exista un asemenea risc de efect advers, va rog sa faceți cunoscut cazul dvs.

Nu aveți de ce sa va fie rușine. Dvs. sunteți o victima.

*Nota Redacției: Mulțumim autoarei și repetăm și noi rugămintea - Cei ce pot da mărturie directă despre victime ale vaccinurilor să ne contacteze la contact @ activenews.ro.