ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca doar nu credeti ca au bagat vreun ban in buzunar agaricii de la noi care nu au raspuns la notificarile Comisiei Europene si au lasat-o sa comande vaccinuri pentru Romania si restul statelor membre cat pentru toata planeta. 

Nu, banii aia au intrat in buzunarul producatorilor de vaccinuri si ai unora de pe la Comisia Europeana care au comandat la doze ”ca sa fie”. Agaricii de la noi si-au vazut ceafa si acum trebuie sa dea cu subsemnatul). 

Si daca tot s-a brevetat mecanismul de fraudare a fondurilor UE si a fondurilor publice ale statelor membre, nu face ea Comisia Europeana in asa fel incat sa il ”legifereze”. 

Ba da și încă cum ..... 

Asa ca a pus Comisia Europeana in consultare publica ”Revizuirea Autorității de pregătire și răspuns în situații de urgență în sănătate (HERA)” si cica putem sa ne exprimam opinia pana la 19 februarie 2024. 


Ne spune Comisia Europeana ca: 

- Una dintre lecțiile învățate din pandemia de COVID-19 a fost necesitatea de a consolida capacitatea UE de pregătire și

răspuns în materie de sănătate. Pe baza acestei lecții, Comisia a înființat Autoritatea de pregătire și răspuns în situații de urgență în sănătate (HERA) la 16 septembrie 2021, ca pilon cheie al Uniunii Europene a Sănătății. Obiectivul a fost de a consolida capacitatea Europei de a preveni, detecta și de a răspunde rapid la urgențele de sănătate transfrontaliere, prin asigurarea dezvoltării, producției, stocării, achizițiilor și distribuirii echitabile a contramăsurilor medicale cheie (MCM), cum ar fi medicamentele, VACCINURILE, mănuși sau MĂȘTI.
 
 
Mai multe despre HERA si legatura ei cu vaccinurile gasiti aici: 

 
Cred ca e cazul sa ii informam pe astia de la Uniunea Europeana cum sta treaba cu fraudarea fondurilor publice sub palaria achizitiei de vaccinuri si sa oprim mizeria asta.  Sa ii aratam ca impactul fraudei numai la nivelul Romaniei a fost de cel putin 1 miliard de euro. 

Daca nu ne implicam sa oprim mizeria asta cu HERA, sa nu va plangeti dupa aceea ca ne mai baga niste sute de milioane de doze de vaccinuri pe gat ca sa le platim din ce nu avem, iar agaricii care detineti functii publice in Romania si acceptati toate mizeriile: sa nu va mai plangeti ca dati cu subsemnatul ca prostii, degeaba, pe ”afacerile” altora.