ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce  Rezoluție s-a propus Parlamentului European la 13.12 2021?
 

Ce rezoluție a adoptat Parlamentul European la 16 decembrie 2021? 


Care va sa zică i-a interesat fix deloc soluționarea pașnică a conflictului.

Asa ca gândiți-vă mai bine dacă aplaudati ce propune Comisia Europeană și tot atât de bine gândiți-vă mult la consecințe când susțineți inarmarea de către România a Ucrainei.

E posibil sa avem un război mult timp de aici încolo și în niciun caz sa îl privim de pe margine.

Singura soluție acceptabila pentru noi este ca negocierile de pace sa se finalizeze cu succes.

Orice reprezentant al statului roman și al UE  care nu susține asta înseamnă că tine sa ne bage morțiș în conflict.

Între timp, pe 1 Marte 2022 pe ordinea de zi a Ședinței Comune a Senatului și Camerei Deputaților se afla, printre altele:

1. Proiectul Declarației Parlamentului României de susținere a integrității teritoriale, suveranității și independenței Ucrainei.

2. Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea, pentru anul 2022, a forțelor și mijloacelor Armatei României și ale Ministerului Afacerilor Interne care pot fi puse la dispoziție în vederea participării la misiuni în afara teritoriului național

3. Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea intrării, staționării și operării Batalionului STRYKER al SUA în România, în scopul îndeplinirii misiunilor subsumate posturii de descurajare și apărare a NATO.
Informațiile de la pct 2 și 3 le găsiți în fotografiile atașate.

 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.