ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ca sa ne intelegem: eu nu va zic nici sa vă vaccinați și nici să nu vă vaccinați. E treaba fiecăruia ce crede ca e mai bine pentru el.

NU sunt de acord, în schimb, sa fie vaccinați copii cu aceste vaccin despre care nu se cunoaște mare lucru ca reacții adverse. În cazul copiilor, nu mai sunt ei cei care decid cu privire la propria persoana.

Pentru simplul fapt ca autoritățile prezintă numai partea frumoasa a lucrurilor, ignorând-o pe aia urata și punând astfel în pericol sănătatea cetățenilor, ce consider ca e necesar sa cunoască cetățenii pentru ca nu se mediatizează, postez.

Asa ca o informație despre vaccinul Pfizer.

Nu de alta, insa e bine sa fie cunoscuta ca în cazul în care v-ați vaccinat și va infectați sa știți ca oficial au fost sesizate niște interacțiuni cu alte medicamente:

Sars-cov-2 mrna (tozinameran) vaccine Interactions

Currently displaying 268 drugs known to have a moderate interaction with sars-cov-2 mrna (tozinameran) vaccine.
 
268 moderate drug interactions

1 minor drug interaction

268 medicamente care interacționează moderat și unul cu interacțiune minoră cu vaccinul Pfizer!
 

Cam asta ar trebui sa ne spună autoritățile. Sa știe cetățeanul ce sa urmărească și ce are de făcut în cazul în care se infectează.

Cu isteria nu rezolvati nimic și nu ajuta pe nimeni. Ba, din contra, isterizeaza lumea mai mult.

De câte ori l-ați auzit pe vreunu din asta de rang înalt sa iasă public și sa spună: Stimați cetățeni, venii toamna, venii și virusul, cam la asta trebuie sa fiți atenți... Ca sa nu va agravati starea de sănătate, trebuie sa faceți asta:....
NU, ies sa ne spună numai: muriră, se umplură spitalele. Asa și ce putem noi sa rezolvam în situația asta, după ce s-a întâmplat? Acolo era treaba voastră sa aveți grija sa fie pregătit sistemul cu medicamente și altele necesare, nu sa urlați ca n-aveți și sa cereți ajutor internațional.

Cetățenilor trebuia sa le spuneți din vara cum sa se pregătească, ce sa preîntâmpine, sa aveți grija sa fie antivirale în farmacii. Nu să trâmbițati ca numai vaccinul... 

Trebuia sa luați masuri sa nu se răspândească virusul și sa nu mai mințiți lumea ca daca s-a vaccinat, nu  se mai infectează și nu mai transmite virusul.

Voi ați pus în pericol sănătatea tuturor cetățenilor, indiferent ca s-au vaccinat sau nu și ati creat haosul de e în spitale acum.

Povestea aia ca daca se vaccinează fac forme mai ușoare, în niciun caz grave și ca persoanele cu comorbiditati, dacă se vaccinează nu mai decedează - este exact o poveste. Ne uitam la comunicatele zilnice și vedem câți decedați sunt, inclusiv vaccinați.
 
 
 
Iată ce trebuie să știți, oameni buni:
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Din cauza prăbușirii sistemului de sănătate, noi, profesioniști din domeniul sănătății, am pregătit acest mesaj pentru populație, în cazul în care nu doriți să riscați să mergeți imediat la spital; Simptomele apar din a treia zi după infecție (Simptome ale viruului Covid 19). prima fază; durere corporală Durere de ochi Durere de cap Vărsături Diaree Guturai sau congestia nazală Decadere Ochi arzători Senzație de arsură la urinare Senzație febrilă cu frisoane Gât răzuit (durere în gât)”
 
Ar putea fi o imagine cu text
 
Ar putea fi o imagine cu text
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Amintiți-vă că pH-ul coronavirusului variază între 5,5 și 8,5. Deci, tot ce trebuie să facem pentru a elimina virusul este să consumăm mai multe alimente alcaline, peste nivelul acid al virusului. Precum: Banana, Lima pH Lamaie galbenă 8,2pH pH Avocado- 15,6 pH Usturoi- Mango pH 8,7 Mandarină 8,5 pH Ananas- pH Portocale 9,2 pH *************** De unde știi că ai Covid-19?! Mâncărime în gât Gât uscat Tuse seacă Temperatură ridicată Dificultăți de respirație Pierderea mirosului și a gustului NU păstrați aceste informații doar pentru dvs., dați-le tuturor familiei și prietenilor dvs”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews