ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 40.000 semnături împotriva ”hârtiei cu cod”, într-o zi. Luni și marți vor fi dezbateri în comisiile Camerei deputaților pentru introducerea ”Hârtiei cu cod” (certificat de culoarea pe care o vreți dvs.). 

Tot luni și marți proiectul de lege este pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. 

Așa că mai cu talent la semnarea Scrisorii descrise, dacă nu vreți să vă prindă QR -ul din urmă. 

Se-nvârtiră, se suciră și cică se pupară. La „hârtia cu cod” nu vor să renunțe, mai modifică p-ici,-pi colo, să fie bine, ca să nu fie rău, să se facă că nu e nimic discriminatoriu și toată lumea să fie fericită.

Ei, c-aprovizionează cu comisionul de rigoare testele și noi, că ne testăm „gratis” pe banii noștri (că plătim mai târziu când majorează impozitele ca să dea împrumuturile înapoi). 

Partea cu sănătatea nu contează. Cod să fie! 

Așa că este cazul să vă luați două zile de concediu: luni și marți, dacă nu vă place „hârtia cu cod” (mai mult codul contează pentru ei decât hârtia, vă explic zilele următoarea). Nu de alta, dar după ceva timp e posibil să aveți o vacanță perpetuă. 

Luni și marți, în concediu, frumușel încolonați în fața Parlamentului, cu hârtia în mână (aia fără cod, cât ne-or mai lăsa) în care scrieți în ea de ce credeți că nu trebuie să voteze „hârtia cu cod”. 

Vă puneți la coadă pentru a vă înregistra la fiecare grup parlamentar hârtia cu opinia dvs. pe care vreți să le-o transmiteți. 

Dialog permanent și să fie în contact cu cetățenii pentru respectarea principiului transparenței în exercitarea mandatului reprezentativ primit de la cetățeni pentru a și-l exercita în serviciul poporului și în interesul întregii națiuni române (aia zice Legea nr. 96/2006. Dacă nu cred, să o citească!). 

Până una-alta, nu uitați să semnați Scrisoarea (le-am trimis azi e-mailuri ca să nu zică că nu știu de ea.
 

Punctul de vedere transmis în care am indicat și link ul unde se strâng semnături îl găsiți aici: https://t.me/asociatiaCASD/57.