ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegeri la Baroul Bucuresti si la Casa de Asigurari a Avocatilor Filiala Bucuresti - Ilfov
 
Trebuie să ne alegem 35 colegi: 

- 1 Decan BB; 

- 16 Consilieri BB; 

- 7 membri Comisia de disciplina BB;

- 3 membri comisie cenzori BB; 

- 5 membri CA - CAA - Fil Buc 

- 3 membri comisie cenzori CAA - Fil Buc. 

Niște liste lungi de candidati. Dar, greu ... pe cine să alegi?

De abia am găsit 10 pana acum care să cred cât de cât că m-ar reprezenta: 

- COSMINA CERVA - ca decan. De ce? Pentru ca e singura care are un program care corespunde propriilor mele dorințe, ce mi-aș dori eu. Că nu e salcie și nu o va întoarce nimeni cu cheia, că o cunosc . În plus, și-a si asumat că își dă demisia, daca i-o cere un numar de avocati egal cu jumatate din numarul celor care o voteaza. 

Nu i-ați văzut programul? Fără SRI, fără politicieni în profesie? Aoleu! E jale! Cititi-l singuri! Îl găsiți aici!

- CLAUDIA KHALIL. De ce? Pentru că o cunosc. Altă colegă care nu este salcie și care știe care ne este rolul ca avocat. N-ați prea văzut-o să își facă campanie. Nu îi știți programul? Îl găsiți aici!

- MARCU ZOICA-CORINA. De ce? O cunosc cât de cât, măcar e de bună-credință. A tot urmărit ce se întâmplă cu Casa de Asigurări. Acolo cred că ar putea să le facă zile fripte. 

- PĂUN ALEXANDRU. De ce? Că a avut mandat scurt. Ne-a informat despre ce se întâmplă și măcar a încercat să remedieze câte ceva (fără succes). 

- CARAMAN DANIEL. De ce? Și pe el îl știu cât de cât. La cată revoltă are în el față de ce se întâmplă cu profesia și dreptul la apărare, nu cred că îl va întoarce cineva cu cheia. 

- NEAGU VALENTIN-MIHAI . De ce? Că văzând ce a scris într-o seară pe grupuri i-am zis că o să îl votez. Măcar e realist, conectat la realitate. 

- DAN I. FLORENȚA-BEATRICE. De ce? Am schimbat câteva vorbe și pare că îi pasă de ceea ce se întâmplă cu noi avocații. 

- IORDĂNESCU RADU. De ce? Nu il cunosc. Insa, am vazut ce scrie pe grupuri. Este fiul regretatului decan Iordanescu. Sper ca totusi al lui tată să îi fi întipărit în suflet și minte tot ce e mai bun legat de profesia aceasta. 
 
- CAZACU V. DANIELA. De ce? Nu o cunosc, dar am văzut ce scrie pe grupuri. Pare să îi pese de profesie. 
 
- CERNĂTESCU LIDIA. De ce? Am vorbit putin. A fost în comisia de disciplină și am auzit că i se recomandase să nu mai candideze, așa că probabil ”deranja”. 

Binențeles că, dacă prin reducere la absurd, ar fi aleși cei de mai sus în simulacrul de ”vot democratic”, dacă mi-ar trăda încrederea și ar lua-o pe arătură, aș fi cel mai mare critic al lor. 

Mai am câteva zile să mai găsesc 25 de colegi pe care să îi votez din lista lungă (dar scurtă în același timp) cu candidații. 

Știu că nu voi vota: 

- foști membri ai CUNBR - nu am auzit nimic despre activitatea lor; 

- actuali membri ai organelor de conducere/ cenzori/disciplina de la UNBR sau de la CAA. Nu poti sa fii si la ”centrala„ si la „locala„

- actualii membri ai Consiliului Baroului Bucuresti care m-au dezamagit complet (sunt numai 2 la care inca mă gândesc dacă să îi votez);

si binenteles, nu voi vota ”echipe, clanuri, care îmi spun de la început că se vor ”supune” unui sef ( nu au cum să mă reprezinte, dacă ascultă de un șef). 

Lista de candidati este lungă. O găsiti aici (cu informatii despre ce mandate au mai avut, ce mandate mai au și dacă fac parte din ”echipa” mult lăudată - a cărei componență este ”lansată”):
 

PS: Daca este vreo eroare în informatiile din fisier, va rog sa imi scrieti in comentarii, ca sa rectific.

Votati clasic! Pe suport de hartie, la sediul baroului! Macar lasa urme. Mixarea nu a fost decisa degeaba.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews