ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt privilegiată !

Sunt privilegiată ca atunci când am devenit avocat sistemul meu imunitar s-a modificat in mod corespunzător.

Din momentul în care am devenit avocat nu ma mai pot îmbolnăvi și nu mai pot transmite nicio boală.
 
Juriștii sunt mai puțin privilegiați, sistemul lor imunitar nu s-a putut adapta profesiei.

Procurorii sunt și ei mai puțin privilegiați. Nici al lor sistem imunitar nu s-a adaptat după ce au devenit procurori.

Martorii, reclamanții, pârâtii, etc, la fel. Sistemul lor imunitar nu a știut sa se adapteze la deciziile pe care le-au luat în viata. 

Dovadă că sistemul imunitar al unui avocat s-a modificat sta solicitarea UNBR către Guvern prin care spune ca susține toate demersurile luate, mai puțin pentru avocați. Pe ei sa ii excludă pentru ca nu se poate fără ei în înfăptuirea dreptății care nu mai există. 

Cum solicitarea a fost admisa, iar avocatii excluși, inseamnă ca este dovedit științific ca sistemul imunitar al avocatului se adaptează la mediul înconjurător. 

Nu aceeași este situația medicilor. Ei sunt mai puțin privilegiați. Sistemul lor imunitar nu se poate adapta. Asa ca atunci când trebuie sa își exercite profesia și sa ii trateze pe ceilalți trebuie întâi sa prezinte o hârtie. Fără ea, pacientul poate sa moara liniștit pentru ca nu contează ce știe sa facă medicul și cum îl poate ajuta. Hârtia contează. 

Aceeași este și situația asistentelor, infirmierelor, profesorilor și probabil a multor altora care își desfășoară activitatea. Au un sistem imunitar mai puțin adaptabil, ca doar de aia se vrea adoptarea unei legi care sa prevadă ca pot sa meargă la munca numai dacă prezintă o hârtie.