ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Citez:

"Aflat în direct la Napoca Live, primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit despre situația grupului statuar „Școala Ardeleană”. Acesta a promis că vineri, 1 martie, încep lucrările la punerea pe soclu a grupului statuar Școala Ardeleană și a bustului lui Emil Racoviță".

Dar, domnule Boc, cu a cui aprobare au fost date jos?

Câți bani au luat cei care le-au dat jos?

De ce au fost date jos, dacâ trebuie puse înapoi?

Cine plătește pentru punerea lor la loc?

Cum este posibil, dumneata că primar al Clujului să joci alba-neagra cu statuile și simbolurile românești? De ce trebuie să protestăm noi, în cazul meu, eu, ca dumneata să îți faci treaba, conform Constituției.

Deci, și datul jos și punerea statuilor la loc, se fac din banii clujenilor. Dumneavoastră demonstrați că nu vă pasă de clujeni și de banii lor, dar le vreți votul. Ar trebui să cereți să vă voteze maghiarii, fiindcă statuile lor le-ati permis, ale noastre le-ați dat jos. Acum le puneți la loc fiindcă vin alegerile.

Dorim să vedem cine răspunde de bătaia de joc la care ați supus simbolurile românești și banii contribuabililor.

Trebuie să știe toată lumea că fără semnătura dumneavoastră ca primar și ordonator principal de credite, nu ar fi fost dată jos nicio statuie românească, deci, sunteți direct răspunzător. Abureala cu rebelul Maczalik ține doar la naivi.

De asemenea, acum că se apropie alegerile, faceți declarații patriotice, după ce acum câteva luni ați batjocorit simbolurile românești, semn că până trec alegerile, când aveți nevoie de votul românilor, vă veți da din nou român.

După alegeri, veți redeveni un om în solda maghiarilor si veti sprijini planul Kos Karoly. Să nu ziceți că nu v-am spus!