ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trebuie cerut de urgență cine a decis ca UDMR-ul,  un ONG, sa fie acceptat ca partid, deși legea interzice instituirea unui partid pe criterii etnice. Astfel, un ONG a fost lăsat să conducă țara 34 de ani. Nicăieri, în nici o țară,  nu a existat așa ceva. Cei din partidele politice care au acceptat acest lucru, impotriva Constituției,  trebuie să răspundă pentru asta, fiindcâ este primul semn de mare tradare impotriva țării si a poporului român.

De asemenea, trebuie desecretizată adevărata înțelegere dintre cei care au negociat  întrarea noastră în UE și NATO,  ce cuprinde ea de fapt și de de s-a negociat de fapt renunțarea la Constitutie și la independenta țării,  deși nici Constituția, nici populația nu a permis acest lucru.

De aici trebuie pornit si apoi să ne explice cum de în 34 de ani au falimentat România , constant, conștient. Ei trebuie să răspundă unde sunt banii împrumutați care, deși au fost luați în numele țării,  nu au fost folosiți de către țară și în beneficiul ei. Cei care au luat împrumuturi și nu le pot justifica pentru țară și populație sa fie obligați să-i dea înapoi, fiindcă,  de fapt au fost furați în numele României. Și sa răspundă penal pentru trădare de țară.

Reprezentanții de vârf ai maghiarilor și dorința lor de a trăi în pace cu românii.  Poate doar cu cei care își trădează țara:

Vakar Istvan, membru marcant UDMR invocă în campania sa electorală înțelegerea dintre români și maghiari ca element esențial al viitorului.

Ii readuc aminte cum m-a tratat pe mine fiindu-mi șef, ca manager a unei instituții românești,  fiindcă nu am vrut sa-mi trădez țara.  După această îl rog public să răspundă la aceste acuze, împreună cu șeful său, președintele Tise și sa explice public plângerile penale făcute de către mine impotriva lor și bogățiile lor făcute din salariul de funcționar public. 

Vakar Istvan, pe vremea când eram manager a Teatruluii Puck, împreună cu Csoma Botond,  secretarul comisiri SRI in Camera Deputatilor,  a Romaniei, nu a Ungariei, a încercat sa ma oblige să accept un act de donație cu fonduri venite din Ungaria, care nu s-ar fi dus asa cum s-ar fi cuvenit și cum spunea legea,  în Teatrul de Păpuși, al cărui manager eram, ci la un ONG cu etnici maghiari, care apoi, ca toate ONG-urile maghiare, ar fi luptat pentru independenta Transilvaniei. Aceștia au  sprijinit familia Pecican, ea pe jumatate unguroaică, el semnatarul " Declarației româno-maghiare in anul centenarului " să imi facă un dosar de 39000 de euro, dosar ajuns la presedinta Curtii de Apel Cluj, Dana Gărbovan. Pentru că nu am acceptat furtul facut impotriva institutiei pe care Vakar o păstorea, ca șef al comisiei de evaluare, acesta  m-a furat și astfel m-a lăsat fără apărare în fața mai multor dosare care îmi fuseseră intentate de către apropiați ai lui și în care mi se cereau zeci de mii de euro, conform prieteniei româno-maghiare invocate.
Pentru a mă pedepsi, ca român care își apăra țara, l-a mituit pe președintele Consiliului Judetean Cluj, Alin  Tișe Paunel, care pentru a-l acoperi a comis, împreună cu funcționarii publici din subordine, fapte penale impotriva mea. Toate aceste fapte penale au fost acoperite de către judecători, avocați, executori judecătorești. Ceea ce inseamna ca intregul sistem politic, judecatoresc, administrativ, este la cheremul UDMR, conform prieteniei româno-maghiare. Desi am fost monitorizat de catre serviciile românești, acestea au participat și ele  la actele abuzive impotriva mea, sprijinind UDMR-ul nu pe mine, cel care iși facusem treaba exemplar ca actor, regizor, manager.  Politia de asemenea, a comis abuzuri impotriva mea. Toate acestea arată că, de fapt, toți cei care ne conduc sunt cumparati la bucată de către UDMR si serviciile secrete maghiare si că de fapt actioneaza impotriva propriului popor, ei fiind cetateni români, plătiți de către români sa-i administreze. Poate asa va explicati ceea ce se întâmplă cu intreaga Românie, cum politicienii romani, au acceptat un ONG,  UDMR-ul,  să conducă România. 

Pentru a mă apăra și a demonstra trădarea de țară comisă de catre aceștia, am fost obligat sa fac de două ori greva foamei, sa pichetez sediul Curții de Apel Cluj timp de 5 luni, am fost obligat sa deschid peste 15 dosare în civil și sa fac 12 plângeri penale. Am sesizat CSM si Inspecția Judiciară. Normal, toți fac parte din același sistem, se apăra unii pe alții și încearcă sa treacă aceste alegeri, pentru ca apoi să instituie un regim dictatorial pentru a se apăra de furia oamenilor care vor fi muritori de foame sub conducerea lor.

Sub conducerea lor, România, care în 89 nu avea datorii,  este datoare cu 170 miliarde dolari,  nu avem învățământ, educatie, cultură,  economie, sănătate. Nu s-au construit spitale, am fost vaccinați forțat, fiind mințiți, iar acum este o explozie de morți suspecte și cancere.

Cu toate acestea,  deși datoriile le vom plăti noi, cei care vor rămâne dintre noi,  ei s-au îmbogățit, iar România va dispărea de pe hartă, iar populatia care va rămâne va fi sclavâ in propria țară. Ne este ștearsă istoria și geografia și sunt introduse istoria și geografia altor popoare, sunt aduse populații straine, fapt impotriva Constituției si a legilor țării, iar mâna noastra de muncă este obligată sa plece fortat in strainatate.

 Dar aceste legi ale țării sunt încălcate tocmai de cei care le aplicâ , cei care sunt plătiți din banii noștri să ne apere, ceea ce înseamnă că toți participă la aceste acte de trădare,  fiind cu toții cetățeni români, obligați de Constituție să respecte legile țării. Sa mai discutăm despre statuile românești date jos de Boc și Consiliul local Cluj, cu ajutorul lui Maczalik, cel premiat de către Budapesta, ceea ce este iarăși un fapt penal?

Așadar, domnule Vakar, până dai public explicațiile pe care ți le cer, nu mai vorbi de înțelegere între români și maghiari, fiindcă voi sunteți cei care aduceți ura și neînțelegerea, asa cum au făcut Ungaria și Austria întotdeauna cu populația română. Cu sprijinul trădătorilor. Nu întâmplător faceți parte dintr-o lojă masonică a Cavalerilor templieri care își are sediul la Viena. Ceea ce înseamnă că lojile masonice românești care știu asta și vad ce faceți, va acceptă , știind ca luptați impotriva României. Ceea ce înseamnă că și ele sunt antamate la distrugerea României,   deși toți de acolo spun ca sunt oameni de bune moravuri, deși se cântă acolo imnul României, deși se jură pe Biblie.

Știu ca viata mea este în mare pericol, dar și dacă voi muri, veți muri și voi  odată cu mine. Iar oamenii vor vedea cu toții cine îi conduce de fapt, cum i-ati mințit, cum de fapt sunteți plătiți din afară ca să distrugeți România, sa faceți genocid la comandă impotriva românilor,  pentru ca cei care vă plătesc să prospere, folosindu-se de voi ca de niște Iude, care ați vândut pe cei care v-au votat pe 30 de arginți.

În scurt timp voi întra în greva foamei din nou și aștept să dați explicații întregii populații a Clujului și a țării pentru faptele facute, pentru plangerile penale făcute. 

Va cere asta un om care a adus numai mândrie orașului și țării si pe care voi ati incercat sa-l ucideți pentru asta.