ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca să înțelegeți dimensiunea a ceea ce fac cei care pozează în Maica Tereza și vor să vă conducă destinele și de acum încolo, înțelegeți vă rog cum vă fură organizat.

Politicienii pun în fruntea unei instituții un manager care este de al lor. Dacă nu este, atunci încearcă sa-l oblige să fie prin diverse metode. Eu nefiind, au încercat să mă oblige să fiu prin semnarea de catre mine a unor fonduri frauduloase venite din Ungaria.  Dacă le semnam era caz penal si deveneam santajabil pe viață. Dacă este de-al lor, acestuia i se inscenează niște dosare de către angajați care ajung la instantele care sunt aranjate. Dacă omul nu face scandal, rămâne în funcție, deși prin hotărârea dată, este dovedit ca fiind un infractor, dar asta nu conteaza, contează banii scosi din institutie fraudulos, care sunt de fapt banii vostri si care nu se folosesc pentru dezvoltare, ci pentru a face ei avere . Așa Tise poate să aibă 20 de blocuri. Dosarele ajung la instanțe aranjate. Acestea dau sume imense despăgubiri. Este celebra suma dată de Dana Gârbovan de 100000 de euro drept daune morale. Dana Garbovan, președinta Curții de Apel Cluj,  este placa turnanta a acestor ilegalitati. În acest fel au fost retrocedate și clădirile din centrul Clujului, deși statul român despagubise foștii proprietari. Dar, la fel, prin aranjament, banii dati celor evacuati au fost dati din banii nostri, ai contribuabililior, iar cei care au pus la cale aceste matrapazlacuri, pe banii nostri au decenit proprietari mascati. Aceste sume  se împart între participanți  cei care au făcut dosarul, judecători care dau împotriva legii hotărârea,  politicieni care acoperă fărădelegile, cei care au initiat schema infractionala. 

In cazul instituțiilor, banii furați prin aceasta schemă,  sunt plătiți de fapt din banii voștri,  din impozite.  Ei nu se recuperează niciodată datorită faptului că legea este făcută de așa natură încât banii nu se pot recupera, fiindcă nu există bază legală. In afara de cazul meu niciunui manager nu i s-au cerut să fie recuperati banii de la el. Deci, este un furt gândit de atunci când a fost întocmită legea. 

Dacă managerul se opune, cazul meu, este pedepsit. I se cer lui banii, deși nu există baza legală pentru așa ceva. Dar pentru a acoperi frauda făcută se apelează la aceiași judecători care trebuie să-l scoată pe manager vinovat, ca să nu apară ei ca hoți. De aceea sunt singurul caz căruia i se cer banii. Mi se cer banii deși au furat ei. Asta este schema aplicată nouă, tuturor.

De aceea, atunci când am înțeles totul, de la început, am deschis noi și noi dosare. Fiindcă am înțeles ca pe mine mă vor executa fiindcă m-am opus. Încercând să ascundă hoția lor, au trebuit să mă fure în toate dosarele mi-au umblat la toți avocații, au încercat să distribuie dosarele de așa natură încât să nu iasă din raza Curții de Apel Cluj pentru a avea control asupra lor. Asadar acum, eu am control asupra lor, de fapt, nu ei asupra mea, datorita furturilor pe care le-au facut in toate dosarele. Și fiindcă am făcut totul public. Trebuind să mă fure în fiecare dosar și eu înțelegând totul de la început, au comis infracțiune după infractiune. Sigur, au oameni si la Inspecția Judiciară și la CSM și la DIICOT,  dar au avut si pana acum și tot sunt în situația asta in care sunt, adică, devoalati. Acuma ii obligă să între în rahat pe toți, iar pana în iarna sunt alegeri și sunt în văzul tuturor, nu le pot acoperi la nivel national. 
De asta, voi face ce trebuie să fac și de acum încolo. Eu sunt exemplul viu ca se poate. Voi face din nou niște gesturi extreme care să atragă atenția opiniei publice de ceea ce se întâmplă.  După părerea mea toți sunt în slujba unor servicii secrete străine și au ca temă distrugerea României și a locuitorilor ei. PE NOI NU NE MAI APĂRĂ NIMENI.  Tare mi-e teamă că ceea ce spun acum și de trei-patru ani incoace se va împlini în mod ireversibil după alegeri.
Am fost în AUR,  dar și ei, fac parte din sistem fiindcă este clar că dacă nu au vrut să sprijine ceea ce acum eu vă spun vouă și ce dosare am,  demersurile mele de trei ani de zile, de fapt nu au de gând să le facă rău celor de la putere deși aceștia distrug țară și populația României și că sunt intr-o înțelegere. Astfel AUR Cluj este plin de oamenii lui Boc, care le fac campania, de fapt.

O să vă cer să fiți alături de mine la momentul potrivit pentru a ne apără cu toții drepturile împotriva acestor infractori care ne fură și vor duce România si pe noi la distrugere.

Nu pe mine mă veți apăra,  eu m-am aparat singur și am demonstrat asta. E drept cu costuri foarte mari, dar dacă nu aș fi facut-o oricum costurile care urmează vor fi foarte mari, deci tot acolo as fi ajuns, dar asa, ma pot privi in oglinda cu mandrie si există precedentul că sistemul nu este infailibil.

Vă veți apăra pe voi și nu veți mai permite să fiți furați. Trebuie să arătăm că înțelegem și că nu mai permitem acest lucru. Acum trebuie făcut, anul acesta, înainte de alegerile de acum și de cele din iarnă. Nu ma adresez celor care au beneficii de pe urma sistemului, ei vor lupta pentru a-si asigura beneficiile și vor spune că sistemul este bun, chiar dacă el este criminal. Dar  de fapt, și ei luptând ca sistemul să rămână așa,  luptă împotriva României și a românilor. Cine te fură nu poate sa-ti vrea binele, chiar dacă te lasă să furi și tu. Te lasă că să nu îl spui că el fură mult, dar când va veni momentul el va fi cel care te va ucide fiindcă știi despre el că a furat. Iar furtul generalizat vă duce la implozia României. Să nu ne mai furăm singuri căciula.
Distribuiți!